HEKLANJE

10 načina da uštedite vrijeme i novac s pakiranjem i otpremom na Ebayu

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan problem s eBayem je taj što, osim ako niste pažljivi, možete potrošiti previše vremena na rutinske zadatke kao što su pakiranje i slanje. Ne samo da se tu troši vrijeme za zamatanje predmeta, već i kada ih odnesete u svoj lokalni poštanski ured na vaganje, žigosanje i slanje. Kao netko tko izgleda nikad nema dovoljno vremena usvojio sam neke mjere za uštedu vremena koje mi oslobađaju vrijeme za druge stvari.

1.Kupite poštanske marke unaprijed.
Mnogi predmeti koje prodajem su slični, CD-ovi, audio vrpce i knjige. Stoga točno znam kolika je poštarina za te artikle i unaprijed kupujem količinu maraka za različite apoene koje koristim. Zatim ih mogu zapakirati, udariti pečat i jednostavno ubaciti u poštanski sandučić bez potrebe da čekam na šalteru pošte.



2. Nabavite set vaga
Naravno, jedan vrlo koristan dio opreme je set poštanskih vaga. Ne samo da vam to štedi vrijeme jer vam omogućuje prethodno žigosanje paketa, već je i vrlo korisno kada stavljate stavku na popis. Možete brzo i točno izračunati točan trošak poštarine za svaki artikl. To vas može spasiti od pogrešaka podcjenjivanja stvarne cijene slanja artikla ili potrebe za posebnim putovanjem do pošte samo da biste saznali koliko će koštati slanje.

3. Kupite materijale za pakiranje online
Na eBayu se razvila uspješna industrija koja nudi materijale za pakiranje. To je doista slučaj prodaje pikova rudarima, ali kao rezultat toga konkurencija je u ovom polju vrlo oštra. To znači da možete značajno uštedjeti ako odete u kategoriju Poslovanje, Ured i Industrija i pogledate Pakiranje i poštanski materijal. Također, mnoge od velikih kancelarija kao što su Staples i Viking nude dobru uslugu 24 sata i često imaju neke atraktivne posebne ponude ili darove za još bolju ponudu. Većina nudi besplatnu poštarinu za narudžbe iznad određenog prilično niskog iznosa.

4. Kad god je moguće koristite podstavljene torbe.
Ako je prikladno za vaše proizvode, jedna od velikih ušteda vremena je korištenje podstavljenih omotnica. Dolaze u velikom rasponu veličina i debljina i prikladni su za širok raspon proizvoda. Mnogo je lakše i brže jednostavno ubaciti nešto u omotnicu i zapečatiti je nego staviti nešto u kutiju, staviti podstavu i upotrijebiti traku za zatvaranje. Također ovih dana podstavljene omotnice mogu biti jeftinije od drugih oblika pakiranja.

5. Držite zalihu poštanskih obrazaca
Ovih dana obrasci kontroliraju naše živote, a nije drugačije ni s poštanskim vlastima. Obično, ako ste redoviti korisnik pošte, vaš će vam lokalni poštanski ured rado dostaviti zalihu obrazaca koji bi vam mogli zatrebati. Ono što držim pri ruci su carinske deklaracije, snimljeni međunarodni i nacionalni obrasci i zalihe zračne pošte i lomljive naljepnice. Ispunjavanje i primjena na pakete prije odlaska u poštanski ured može znatno uštedjeti vrijeme.

6. Koristite gumene pečate
Također imam izbor gumenih markica s Prvoklasnom poštom, Ne savijaj se, Brzina malih paketa, Ovo štedi vrijeme umjesto da te fraze pišem iznova i iznova.

7. Prije ispisa povratnih naljepnica
Nikada ne bih poslao paket bez povratne adrese. Tijekom godina koje sam koristio eBay vratio mi se oko 5 paketa jer se iz ovog ili onog razloga nisu mogli isporučiti. Da nisam imao naljepnicu s povratnom adresom, oni i sadržaj nestali bi zauvijek. Naravno, možete naručiti paket naljepnica s imenom i adresom u lokalnoj tiskari, ali smatram da je najisplativije koristiti listove običnih naljepnica kao što je Avery, 65 naljepnica na listu su idealne i ispišite ih po potrebi list po list. Zatim samo zalijepim jednu od ovih na svaki paket koji pošaljem. I naravno, također čini da izgledate malo profesionalnije s vašim pakiranjem.

8. Odaberite vrijeme kada idete u poštu
Uvijek postoji vrijeme u danu ili danima u tjednu kada je vaš lokalni poštanski ured vjerojatno više zauzet od ostalih. Ako pitate osoblje šaltera, siguran sam da će vam rado reći kada će ta vremena vjerojatno nastupiti. Također bi vam mogli reći vremena za koja očekuju da će biti manje zauzeta. Ako koristite ove informacije možete skratiti vrijeme koje provedete čekajući u redu u poštanskom uredu.



9. Kopirajte adrese iz Paypal obavijesti.
Kad god dobijete obavijest o plaćanju od Paypala, ona će sadržavati ime i adresu kupca. Uvijek to označim i kopiram i pomoću svog softvera za označavanje zalijepim to u predložak naljepnice, što štedi potrebu za pisanjem ili upisivanjem informacija. Uvijek ispisujem svoje naljepnice na AveryL7160, 21 naljepnica na list papira.

10. Usporedite cijene
Postoji mnogo konkurencije za slanje većih artikala i vrijedi usporediti cijene raznih pošiljatelja i kurira kako biste dobili najbolje ponude. Prema mom iskustvu s manjim predmetima, teško je nadmašiti poštu, ali za predmete koje treba brzo poslati ili teže preko 2 kg (4 1/2 lb) isplati se potražiti najbolju ponudu.

Kako spriječiti srčani udar?

Samo 5 zdravih navika može spriječiti gotovo 80 posto primarnih srčanih napada u muškaraca. Ovih 5 zdravih navika uključuju zdravu