HEKLANJE

10 stvari koje sretni parovi rade prije spavanja

“Znate li koliko je važno provesti neko vrijeme s partnerom prije nego što odete spavati? Nije važno koliko vremena provodite zajedno, nije važno sat vremena ili samo nekoliko minuta. Važno je da vi mogu napraviti malo vremena jedno za drugo. Evo 10 stvari koje sretni parovi rade prije spavanja … ”
Stavite svoje telefone u tihi način i uklonite ih.
Ovisnost o društvenim mrežama potiskuje oslobađanje oksitocina u vašem tijelu. Ovaj je hormon odgovoran za emocionalnu bliskost i vezu. Odredite vrijeme navečer i utišajte svoje telefone u to vrijeme, držite ih podalje. Držite telefone podalje od sebe, pogotovo kad idete u krevet!
Zaboravite na posao neko vrijeme
Pokušajte zaboraviti na posao i prestanite provjeravati svoju radnu e-poštu dok ste u krevetu. Puno je bolje ovo vrijeme provesti zajedno i odmoriti se kako biste sutra mogli biti produktivni na poslu. Jastuk za chat emocionalno povezuje parove, pomaže vam da zaboravite na probleme i osjećate se ugodno. Izbjegavajte razgovarati o poslu, financijskim problemima ili bilo čemu što bi moglo zabrinuti vašeg partnera.
Idite u krevet s partnerom u isto vrijeme
Mnogi se parovi ne viđaju tijekom dana i imaju naviku odlaska u krevet u različito doba. Prema stručnjacima za veze, sretni parovi istovremeno peru zube i odlaze u krevet. Odlazak u krevet u isto vrijeme pomaže u održavanju topline i intimnosti odnosa.
10 stvari koje sretni parovi rade prije spavanja
Slijedite rutinu
Svakog dana slijeđenje iste rutine prije spavanja pomoći će vam da bolje spavate. Dok slijedite poznatu rutinu, vaš mozak signalizira približavanje vremena za spavanje i priprema vaše tijelo za san. Slijeđenje iste rutine s partnerom učinit će vašu vezu intimnijom i pouzdanom.
Vodite iskreni razgovor Obratite
pažnju na osjećaje jedno drugoga. Ne trebate davati savjete ili tražiti trenutna rješenja problema. Ponekad samo želimo razgovarati, osjetiti brigu i podršku svojih najmilijih.
Stručnjaci preporučuju odvajanje nekoliko minuta kako biste iskazali pozitivne emocije partneru prije nego što odete na spavanje. To će vam pomoći da dan završite pozitivno i da se osjećate bolje. Također pozitivno utječe na vaše cjelokupno raspoloženje.
Pokušajte zaboraviti sve što se dogodilo tog dana, sve svoje probleme i brige ostavite ispred vrata spavaće sobe. Recite partneru koliko ih volite. Vrlo je važno biti ozbiljan i iskren kada izražavate svoje osjećaje.
Ne
svađajte se i ne upuštajte se u žestoke razgovore Vodite računa da se ne upuštate u žestoke rasprave prije spavanja. Borba u krevetu nikada ne pomaže riješiti problem. Štoviše, obojici postaje teško zaspati i sljedeći ćete se dan osjećati jako loše.
10 stvari koje sretni parovi rade prije spavanja
Neka vaša spavaća soba ostane bez djece
Prema riječima stručnjaka, jedino vrijeme kada djeci možete dopustiti da spavaju u vašem krevetu je kada imaju noćne more. Sva ostala vremena vaša bi spavaća soba trebala biti vaš privatni prostor.
Ne dijelite svoj krevet s kućnim ljubimcima
Prema istraživanju Sveučilišta u Kansasu, 63% ljudi koji spavaju sa svojim kućnim ljubimcima ne spavaju dovoljno dobro. Kako biste izbjegli nesanicu, pripazite da svog ljubimca ne odvedete u svoj krevet.
Masirajte se međusobno
Stručnjaci kažu da lagana i opuštajuća masaža prije spavanja može poboljšati kvalitetu vašeg sna, smanjiti tjeskobu i zbližiti parove.
Ne zaboravite na zagrljaje i poljupce
Istraživanjem je dokazano da je grljenje osobe koju volite dobro za vašu psihologiju. Ne zaboravite se maziti s partnerom u krevetu i ljubiti se laku noć prije nego što odete spavati!

Za ljeto uz morske motive

Ovo ljeto, vrlo su popularni morski motivi. Motivi na odjeći neka budu iz morskih dubina, ribice, zvijezde, školjke, motivi plaže,