HEKLANJE

20 znakova da bi vaša veza mogla biti gotova, prema riječima parova terapeuta

TEMU APP 100 E KUPON

“Osjećate li se u posljednje vrijeme u svojoj vezi drugačije i pitate se je li vrijeme za otpuštanje? Nijedna veza ne prolazi bez poteškoća. Ali kako znati kad je stvarno gotovo?
1. Ako se neprestano tučete
Kad veza ne ide dobro, stranama može biti teško pronaći zajednički jezik i osjećaj povezanosti koji su nekada postojali. Zbog toga borbe mogu postati češće i žešće. ove su borbe često simptom osnovnih problema.
2. Ako ste previše ravnodušni za borbu
Baš kao i puno borbe, lijenost za borbu također pokazuje da vaša veza više nije ista kao prije. Ako jedna ili obje strane ne vide svoj odnos kao situaciju za koju se uopće mogu boriti, ako izbjegavaju borbu, veza je uglavnom gotova.
3. Ako jedno od vas (ili oboje) ne želi pomoć
Traženje pomoći stručnjaka, bilo za individualnu terapiju ili terapiju u paru, može vam pomoći razjasniti neke pukotine u vezi. Partner koji odluči da neće ići na terapiju ili potražiti pomoć, ravnodušan je prema njihovoj vezi, pogotovo ako partner to ne želi učiniti.
20 znakova da bi vaša veza mogla biti gotova, prema riječima parova terapeuta
4.Ako uvijek osjećate da vam treba predah
Odnosi bi trebali biti ispunjeni, podržavajući i barem ugodni! Veza u kojoj stranke često osjećaju potrebu da predahnu i pobjegnu jedna od druge veza je koja će uskoro završiti.
5. Ako sanjate da ste slobodni
Osim što tražite pauzu, možete sanjati da ste slobodni ako vaša veza nije onakva kakvu želite. Ako s vremena na vrijeme maštate o životu bez partnera, možemo reći da ova veza za vas nije zadovoljavajuća.
6. Ako nedostaje intimnosti
Prirodno je da parovi doživljavaju uspone i padove u svom seksualnom životu. Međutim, ako se vaša intimnost znatno smanjila i “ne pokušavate na tome raditi i stvoriti komunikaciju koja će ojačati vezu između vas, ne dajete joj prednost. Spolnost, fizička intimnost nije samo tjelesno zadovoljstvo, već također uvjet koji pomaže u uspostavljanju intimnosti između parova. Ako vam nije stalo do toga, znak je da se više ne tražite zadovoljstvo i intimnost.
20 znakova da bi vaša veza mogla biti gotova, prema riječima parova terapeuta
7. Ako ste prestali pomagati jedni drugima
Zdrave veze ne samo da podržavaju, već uključuju i kompromis i ponekad žrtvovanje da bi se pomoglo. Dakle, još jedan znak da se vaša veza preokreće jest nespremnost na žrtve da biste podržali ili zadovoljili partnerove potrebe ili želje.
8.Ako se radi o sabotaži
Ako jedan ili oba partnera žele nešto prekinuti, ali ne znaju kako, mogu pokušati sabotirati vezu. Ova sabotažna situacija; Može se manifestirati kao izrazita promjena u ponašanju, očekivanjima koja se više ne ispunjavaju, neprestano čine pogreške i ne kaje se zbog pogrešaka.
9. Ako se izbjegavate
Još jedan znak raspada veze je da strane izbjegavaju provoditi vrijeme zajedno, dajući prednost drugim aktivnostima ili prijateljstvima u odnosu na njihovu vezu. Vrlo je važno provoditi pojedinačno vrijeme u vezama, ali ako situacija dođe do točke zapostavljanja veze, postoji problem.
20 znakova da bi vaša veza mogla biti gotova, prema riječima parova terapeuta
10. Ako ne možete zajedno zamisliti budućnost
Velika komponenta trajnih veza je sposobnost planiranja budućnosti, uzbuđenje zbog zajedničke izgradnje budućnosti. Ova trajna komponenta nestaje kad stranke više ne mogu zajedno zamisliti budućnost, kad se ne mogu vidjeti u budućim planovima i kad ideje nisu kompatibilne.
11. Ako partnera ne želite upoznati sa svojim voljenima
Razmislite o vremenima kada ste vas dvoje bili sretni zajedno. Vjerojatno ste bili ponosni, uzbuđeni i željni dovesti partnera sa strane s prijateljima i obitelji. Kad se veza počne raspadati, vjerojatno nećete htjeti vidjeti svog partnera pored sebe.
12. Ako želite različite stvari
To često može biti prvi pad veze jer vas dvoje shvaćate da biste možda željeli različite stvari o kojima se ne može pregovarati. Na primjer, jedan od vas možda želi djecu, a drugi ne, ili jedan od vas možda želi napustiti grad, a drugi može biti jako drag mjestu na kojem je. Prava ljubav je biti sposoban kompromitirati neke stvari, pokušati pronaći zajednički jezik. Ako je posebna veza između vas prekinuta, ne želite raditi kompromise.
20 znakova da bi vaša veza mogla biti gotova, prema riječima parova terapeuta
13. Ako se osjećate ljutito
Kako se problemi počinju javljati unutar veze, čak i ako komunicirate o problemima, ogorčenje može i dalje rasti. Nikada u vezi nije dobar znak da se stranke preziru.
14. Ako ne propustite kad ste razdvojeni
Samo osobni prostor i vrijeme vrlo su važni u vezama. No, najbolji dio samoga provođenja vremena je konačno upoznavanje osobe koju volite. Ako vam se više sviđa vrijeme koje provodite sami ili ste odvojeni od partnera, a ako vam ne nedostaje u ovom vremenskom razdoblju, vaša će veza možda biti pri kraju.
15.Ako te pojede njegova prisutnost
Parovi bi trebali pružiti jedni drugima radost i sreću, a ne dosadu. Kad se osoba dugo osjeća osjećajno i fizički iscrpljeno sa svojim ljubavnikom, to je znak da je veza gotova ili da treba završiti.
16. Ako se ne podržavate ili slavite pobjede
Kada se osjećate loše ili se u vašem životu dogodi neki poseban događaj za proslavu, očekujete da će vaš partner biti uz vas i pružiti vam podršku u bilo kojem slučaju. Ovo stanje potpore vrlo je važan korak u vezi povjerenja u odnosima. Ako vaš partner nije tu za vas ili vas nema u trenucima poteškoća ili sreće, vaša je veza u velikim problemima.
20 znakova da bi vaša veza mogla biti gotova, prema riječima parova terapeuta
17. Ako se loše odnosite jedni prema drugima
Ne govorimo o povremenoj svađi, ljutnji ili čak međusobnoj tuči. Ono o čemu govorimo je loše ponašanje općenito. U vezi bi se stranke trebale međusobno poštivati. Ako se to poštovanje izgubi, javljaju se osjećaji nedostatka naklonosti, nasilja i prezira, što znači kraj veze.
18.Ako nedostaje samopouzdanja
Možda je neke probleme u vezi uzrokovalo nešto poput varanja ili laganja. Ako je to slučaj i oboje ste spremni to popraviti, moguće je to popraviti uz stručnu pomoć. Međutim, ako stranke ne mogu nadoknaditi nepovjerenje koje međusobno uzrokuju i obnoviti povjerenje, bit će vrlo teško održati odnos.
19. Ako vam smeta sve što rade
To je povezano s mnogim drugim gornjim znakovima; To je osnovni problem kao što su neprestana tučnjava, osjećaj umora i ljutnje. Ako se osjećate neobjašnjivo ljutito čak i kad vaš partner diše, nešto definitivno nije u redu.
20. Ako se veza osjeća beznadno
Nemati nade da će se stvari poboljšati u vezi jasan je znak da je vjerojatno gotovo. Da bi dvoje ljudi riješilo svoje probleme, oboje moraju biti voljni i sposobni raditi na tome. Ako jedno ili oboje mislite da to nije moguće, to se nikada neće dogoditi.

Liposukcija lica

Liposukcija lica Dijeta i tjelovježba mogu pomoći mnogim dijelovima tijela da uklone salo. No čini se da ništa od njih