HEKLANJE

3 MOĆNA načina da zaradite na svom BLOGU… Odmah!

Cyberspace ima NOVI marketinški alat, iako postoje već duže vrijeme, tek su nedavno prepoznati kao Snažan komunikacijski alat za internetske trgovce.
Ako ste poput mene pratili najnovije trendove internet marketinga, sigurno ste čuli za njih.
Koji je to novi marketinški alat koji bi trebao imati svaki ozbiljan marketinški alat koji koristim?
BLOGOVI! …(AKA Web-Log).
Sada, samo za one od vas koji nisu baš sigurni što je BLOG, evo kratke definicije:
BLOG (AKA Web-Log) je u osnovi časopis koji je dostupan na webu. Aktivnost ažuriranja (obično na dnevnoj ili tjednoj bazi) bloga naziva se “Blogging”, a netko tko vodi blog je “Blogger”.
Evo ga, brzo i do točke.
U redu. Za ostatak ovog članka želim se usredotočiti na to kako možete napraviti profit od posjedovanja vlastitog bloga.
Navest ću tri načina za koja mislim da su najbolji i najsnažniji načini da izvučete maksimum iz svog bloga.
Dakle, s tim rečeno, idemo na profitnu taktiku br. 1.
Taktika profita br. 1. Pisanje “članaka”.
Pisanje “članaka” vrlo je moćan način da zaradite na svom blogu.
Mnogo je razloga zašto su “Članci” vrijedni za vaš blog, ali za potrebe ovog članka dat ću vam najvažniji dio, a to je vaš “Okvir s resursima” na kraju vašeg članka.
Vaš “Resource Box” je poput malog oglasa i sadrži kritične informacije o vama, vašim web stranicama i onome što im možete ponuditi nakon što pročitaju vaš članak.
Veze unutar vašeg “Resource Box” mogu dovesti do vašeg vlastitog proizvoda ili usluge koje imate za ponuditi, ili mogu dovesti do pridruženog proizvoda povezanog sa sadržajem vašeg članka.
Ovo je sjajan način da im date nešto od “Vrijednosti”, što je informacija u članku, i sjajan način da ih navedete da poduzmu akciju tako što ćete ih natjerati da kliknu na jednu od veza unutar vašeg “Kutija resursa”. .
To je “Profitna taktika #1”.
Taktika profita br. 2. Pisanje “Recenzije proizvoda”.
Pisanje “recenzije proizvoda” izvrstan je način da zaradite na svom blogu jednostavno zato što vam omogućuje soft-sell vašeg potencijalnog kupca na način da im date svoje osobno mišljenje o proizvodu koji preporučujete, a zatim im date vezu ako žele da to dalje prouče, umjesto da im bacite Sales Pitch.
Nitko ne voli biti prodan, ali ponuditi im svoj uvid u proizvod i/ili uslugu koji bi mogli pomoći u rješavanju problema s kojim se susreću još je jedan sjajan način da zaradite na svom blogu i učinite da izgledate kao heroj.
To je “Profitna taktika #2”.
Taktika profita br. 3. Programi “tekstualnih oglasa”.
“Programi za tekstualne oglase” kao što su Affiliate Power Ads ili Google Adsense još su jedan sjajan način da zaradite na svom blogu.
Naveo sam ova dva programa “Tekstualni oglasi” s razlogom, jedan je plaćanje po kliku (Google Adsense) i prikazuje povezane oglase sa sadržajem na toj web stranici, a drugi (Affiliate Power Ads) čini Vas do 60 do 100 dolara provizije jednim klikom.
Ovdje su linkovi da ih dalje provjerite ako želite.
Sjajna stvar je… oni će biti prikazani na svakoj stranici vašeg bloga kada objavite objavu.
Sada, siguran sam da postoji mnogo drugih načina za Profit s vašeg bloga, ali ovi su po mom mišljenju najmoćniji.
Pa… evo ga, “3 MOĆNA načina da zaradite na svom BLOGU… Počevši od DANAS!”.
Ako niste pokrenuli BLOG, možda je vrijeme da razmislite o tome jer SADA imate neki poticaj.
Iskreno se nadam da vam je ovaj članak pomogao da shvatite potencijal koji vaš blog može imati i kako ga možete početi inkorporirati… Počevši od DANAS!

Što je kreditna sposobnost?

Kad god se obratite komercijalnom zajmodavcu za zajam, on vas provjerava. Kredit koji ste zatražili može biti stambeni kredit, poslovni

Kako uzimati kurkumu kao lijek?

Odakle dolazi kurkuma? Kurkuma porijeklom dolazi iz Azije gdje se već stoljećima koristi kao prirodan lijek. Također, kurkuma se sve