HEKLANJE

3 načina da uštedite novac na ezine oglašavanju

TEMU APP 100 E KUPON

Ezine oglašavanje još uvijek je jedan od najboljih načina oglašavanja na mreži jer je jeftino, jednostavno i ciljano.

Ako ste jedan od mnogih internetskih trgovaca koji razumiju koliko učinkovit ezine marketing može biti, bit ćete sretni saznati da imam tri savjeta koji će vam uštedjeti novac na ezine oglašavanju.



Pridružite se direktoriju Ezina

Da, možda se unaprijed čini malo skupo, ali ja sam član godinama i nikada nisam požalio novac koji sam platio — jer sam ga vratio ušteđevinom! Ne samo da dobivate puno sjajnih bonusa i besplatnih poklona, već ćete također moći pronaći popis besplatnih reklama dostupnih od vlasnika ezine navedenih u imeniku. Osim toga, mnogi vlasnici ezina koji su navedeni u imeniku nude popust članovima imenika. Dakle, ako razmislite o količini novca koju biste mogli uštedjeti tijekom vremena — imenik e-zinova zapravo je vrlo povoljno!

Posjetite aukciju oglasa Ezine

Morat ćete se registrirati za korištenje ovog aukcijskog mjesta, ali nema troškova.

U svakom trenutku dostupne su stotine dražbi — neke počinju od samo 10 USD. Možete kupovati po kategorijama kako biste lakše pronašli svoju ciljanu publiku i pronaći ćete niz dostupnih e-zinova i formata oglasa.

Izdavači ezina postavljaju redovite ponude i popuste na neprodani prostor — iu svakom slučaju uštedite novac na njihovim objavljenim cijenama.

Redovito koristim Ezine Ad Auction za kupnju i prodaju oglasa. To je sjajan resurs i kao rezultat toga razvio sam sjajne, dugotrajne odnose.



Pitajte izdavača ezina za dogovor

Mnogi izdavači ezina voljni su ponuditi posebne ponude za oba ili za nove ili dugoročne oglašivače. Imala sam “Ponudu za probnu vožnju” za svoje e-zinove, a trenutno nudim sjajne popuste i besplatne oglase putem svog Renaissance Woman Online Ad Cluba.

Povremeno me oglašivači kontaktiraju u vezi s popustom i ako imam otvoren prostor, često sam voljan sklopiti dogovor ili barem protuponudu.



Ako ste neodlučni oko hrabrog traženja popusta, jednostavno kontaktirajte izdavača da vidite ima li dostupnih ponuda. Vjerujte mi, ako im je dostupan oglasni prostor, sklopit će s vama dogovor – i to bi mogao biti bolji posao nego što ste mogli zamisliti!

Sedam koraka do Eko markice

Ekološkom proizvodnjom za tržište mogu se baviti samo oni subjekti koji su registrirani i čija proizvodnja podliježe nadzoru. Tako proizvedeni