HEKLANJE

3 prednosti oglašavanja plaćanjem po kliku

Tijekom proteklih nekoliko godina oglašavanje s plaćanjem po kliku postalo je iznimno popularna opcija za online trgovce. Bilo da radite za veliku korporaciju ili samo imate vlastitu web stranicu, PPC oglašavanje može vam pomoći u postizanju vaših marketinških ciljeva na mreži. Zahvaljujući raznolikosti tvrtki koje nude oglašavanje s plaćanjem po kliku (od glavnih tražilica Googlea, Yahooa i MSN-a do manjih igrača kao što su Search Feed i 7Search), možete koristiti PPC oglašavanje za dobrobit svoje web stranice, bez obzira na vaš proračun. Kako bismo vam pomogli razumjeti pravi potencijal oglašavanja s plaćanjem po kliku, evo tri prednosti koje ono može pružiti:

Promet – Očito, ovo je prednost broj jedan PPC oglašavanja. Zbog niskih troškova licitiranja za ključne riječi, oglašavanje plaćanjem po kliku može vam pomoći da privučete veliku količinu prometa za relativno nisku cijenu. Druga velika prednost PPC prometa je činjenica da je trenutan. Za razliku od organskog prometa (koji za nova web-mjesta može početi dolaziti nekoliko mjeseci ili čak godinu dana), već sada možete početi privlačiti promet koji se plaća po kliku na vaše web-mjesto.



Brendiranje – mnogi trgovci na mreži rade pod zabludom da je, nakon što postignu jak organski rang u tražilicama, vođenje PPC kampanje bezvrijedno. Naprotiv, postavljanje i vođenje kampanje plaćanja po kliku vrlo je vrijedno, čak i ako vaša web stranica organski privlači kvalitetan promet. Razlog zašto PPC kampanja može dopuniti organsko rangiranje je taj što može pomoći u poboljšanju brendiranja vaše web stranice. Kada potencijalni posjetitelji vide vašu web stranicu dvaput navedenu u rezultatima tražilice, njihovo će povjerenje u vas neizmjerno porasti. To će se pretvoriti u više potencijalnih kupaca i/ili prodaje s vaše web stranice, zajedno s više povratnih posjetitelja.

Jednostavno praćenje pretvorbe – razlog zbog kojeg ovo dodajem kao prednost je taj što pokazuje koliko je lakše kontrolirati i upravljati svojim PPC proračunom u odnosu na SEO ili sličan proračun. Kada je riječ o PPC-u, ne samo da točno znate koliko novaca vaša web stranica generira, već također točno znate koliko ste morali potrošiti da je napravite. To će vam pomoći da pažljivo planirate svoj proračun i postignete najbolje rezultate za novac koji imate.

Prljave tajne stečajnog odvjetnika

Područje stečajnog prava eksplodiralo je posljednjih godina, iako proces podnošenja zahtjeva za bankrot zapravo uključuje samo ispunjavanje nekoliko obrazaca. Zablude,