HEKLANJE

4 načina da transformirate svoju kupaonicu

TEMU APP 100 E KUPON

“Razmišljate o tome da obnovite svoju kupaonicu, ali ne znate odakle započeti? Možda možete obnoviti kupaonicu sa samo nekoliko izmjena dekora i manjim renoviranjima. Umjesto da premjestite ili gradite kupaonicu od nule, transformacijske ideje možete implementirati s mnogo manje troškova i trud. Evo 4 načina kako transformirati svoju kupaonicu … ”
POČNI S BOJOM
Boja je često prvo što primijetite kad uđete u sobu. Ako i vašu kupaonicu treba osvijetliti, razmislite o tome da je promijenite svijetlim i prozračnim nijansama poput svijetloplave, krem ​​ili breskve.
Svijetlije boje pomažu da prostor izgleda veći odbijajući svjetlost. To ne znači da još uvijek ne možete kontrastirati s pločicama ili zidnim pločama …
EKSPERIMENT SA PLOČICAMA ILI ZIDOVIMA
Pločice i zidne ploče praktični su materijali za kupaonice – ali mogu biti i opcija dizajna. Možete izraditi prilagođeni zid za tuširanje s kontrastnom bojom slijedeći vašu shemu boja.
Igranje s različitim uzorcima pločica ili veličinama pločica je još jedan način da dekor vaše kupaonice učinite privlačnijim. Također možete provjeriti vodootporne ljepljive pozadine koje su popularne posljednjih godina.
PROMIJENITE OSVJETLJENJE
Kao i većina soba u kući, kupaonica bi trebala imati više mogućnosti osvjetljenja kako bi odgovarala različitim zadacima i atmosferi.
Viseća viseća svjetiljka uz svijetle stropne svjetiljke, kupaonicaTo može dodati osjećaj privlačnosti prostoru. Usput, LED zrcalo je još jedna bitna opcija u kupaonicama za jako osvjetljenje.
UKRASITE ZELENIM BILJKAMA
Ukrasite svoju kupaonicu zelenim biljkama kojima nije potrebno puno svjetla. Nećete vjerovati kako se vrijeme promijenilo. Postavite biljke za koje je lako brinuti, ne umiru lako, otporne na slabo osvjetljenje i lijepo izgledaju u vašoj kupaonici.