HEKLANJE

4 načina za povećanje prometa na vašoj web stranici

Privući posjetitelje na svoju web stranicu bio je krajnji san internetskih trgovaca. Više prometa znači više novca, tako kažu. Ali kako to učiniti bez da potrošite bogatstvo?

Mnogima nije poznato da postoji nekoliko načina da dovučete posjetitelje na svoje web mjesto bez riskiranja puno novca. Ali zapamtite, nije tako lako. Potrebno je više rada. Dakle, ako biste radije radili umjesto da plaćate kako biste privukli posjetitelje na svoju web stranicu, evo nekoliko stvari koje možete učiniti:



1. Pošaljite članke u imenike članaka. Ovo je vjerojatno jedan od najučinkovitijih načina privlačenja prometa na vašu stranicu. Slanjem članaka s poveznicom koja upućuje na vašu web stranicu, osiguran vam je dugoročni promet. Sve dok vaš članak ostaje u direktorijima u koje ste se prijavili, ljudi ga mogu pronaći i povećavaju se šanse za dobivanje prometa na vašoj web stranici. Nekoliko stranica s člancima na koje se možete prijaviti su goarticles.com, ezinearticles.com, ideamarketers.com, articlecity.com i articlesfactory.com.

2. Optimizacija za tražilice (SEO). To zapravo i nije raketna znanost. SEO je jednostavno tehnika koju implementirate na svoju stranicu kako biste rangirali više u tražilicama. Evo stvari koje biste mogli odmah implementirati:

a) Naziv vaše domene trebao bi sadržavati vašu ključnu riječ.
b) Title tag svake stranice vašeg web-mjesta treba sadržavati vašu ključnu riječ.
c) Vaša ključna riječ trebala bi biti na prvom odlomku vaše stranice.
d) Alt oznake slike trebaju sadržavati vašu ključnu riječ.
e) Nazivi datoteka svake stranice vašeg web-mjesta također trebaju sadržavati vašu ključnu riječ.

3. Napravite blog i zatim ga povežite sa svojom web stranicom. Objave na Bloggeru Google lako indeksira. Ažuriranje vašeg bloga hrani tražilice. Svaki put kada objavite novi sadržaj, tražilice će to primijetiti i dotrčati da ga sve pojedu. Stavljanje ključnih riječi u ovaj novi sadržaj pomoći će vam da se bolje rangirate u tražilicama. Vaša se stranica mnogo ažurira ako na nju povežete svoj blog. Bloganje je jednostavno i dodaje mnogo stranica vašoj web stranici. Možete dobiti besplatne blogove na blogger.com i wordpress.com.

4. Objavljivanje na forumima koji se odnose na vašu temu. Sudjelovanjem na forumima imat ćete priliku postaviti svoju vezu u redak za potpis i privući promet od članova foruma. Forum koji se odnosi na vašu temu možete pronaći tako da odete na tražilicu i upišete ključnu riječ + forum. Provjerite jesu li potpisi koje objavljujete na forumima privlačni kako biste privukli čitatelje i natjerali ih da kliknu na vašu vezu i dođu na vašu stranicu.

Ovo su jednostavni, jeftini i vrlo učinkoviti načini privlačenja posjetitelja na vašu web stranicu. Provedba gore navedenog jamčila bi protok prometa ne samo kratkoročno nego i dugoročno.

ŠTO PONIJETI NA PUTOVANJE?

Uvijek postoji dilema pred polazak na putovanje, bilo dugo ili kratko, sto sve ponijeti, koliko stvari ponijeti, hoće li nam