HEKLANJE

5 načina da dobijete poplavu ciljanih posjetitelja.

TEMU APP 100 E KUPON

Prije samo nekoliko mjeseci primio sam e-poruku od jednog od svojih pretplatnika u kojoj je opisivao pokretanje svoje nove stranice. Bio je stvarno jako uzbuđen i mislio je da mu ova stranica stvarno donosi pregršt novca. Kada sam posjetio njegovu stranicu također sam bio iznenađen kreativnim dizajnom, jednostavnom i brzom navigacijom, grafikom itd. ali ono što sam saznao iz njegovog drugog e-maila nakon nekog vremena je da ne zarađuje niti penija.

Zapravo nije zaradio toliki iznos koji troši na razvoj stranice. Bio je stvarno jako uzrujan i zvuči dosadno. Koji su razlozi tome što njegova fantastična stranica ne zaradi niti jedan papirnati novac? Odgovor je da njegova stranica nije dobila ciljane posjetitelje koji stvarno žele kupiti proizvode koje on nudi.



Okosnica internetskog poslovanja je promet. Promet je prva potreba za uspjeh bilo koje e-trgovine. Ako nemate prometa na svojoj web stranici, ne možete zaraditi niti jednu kunu, koliko god vaša stranica bila lijepa i atraktivna. Čak i ako imate najbolji proizvod na svijetu, ali nemate promet, ne možete ostvariti nikakvu prodaju.

Promet je najbitnija stvar za uspješno poslovanje e-trgovine. Svaka knjiga koju ćete pronaći o internetskom marketingu uvijek će uključivati važnost generiranja prometa.

Ako čitate ovaj članak, siguran sam da već imate web mjesto i ne dobivate dovoljno prometa koji biste trebali dobiti.

Kako bismo vam pomogli u generiranju više prometa za vašu web-lokaciju, evo nekoliko načina da dobijete bujicu ciljanog prometa.

1. Razmjena linkova sa sličnim stranicama

Razmjena poveznica sa sličnim stranicama odličan je način za povećanje prometa na vašoj stranici jer obje stranice imaju koristi. Što više razmjenjujete veze s različitim stranicama, to ćete više prometa dobiti. Trebate zapamtiti jednu stvar: uvijek razmjenjujte veze s kompatibilnim stranicama, a ne s konkurentskim stranicama.

2. Pišite članke i pošaljite ih u imenike članaka



Ovo je sigurna i provjerena metoda za ciljani promet. Pisanje članaka i slanje u imenike članaka može dati veliku izloženost vašoj stranici. Ne samo da će se povećati rang stranice vaše web stranice i rang tražilice, već ćete također postati stručnjak u svom području. Članke možete pisati sami ili ih možete napisati slobodnim piscima uz malu naknadu.

3. Pokrenite vlastiti Newsletter

Ako želite doživotni promet na svoju stranicu, vrijeme je da pokrenete vlastiti bilten. Dokazana je činjenica da samo 5% posjetitelja kupuje s bilo kojeg mjesta pri prvom posjetu. Ako ih dovedete na svoj popis za uključivanje, možete pratiti vrijedan sadržaj i oni će se uvijek iznova vraćati na vašu stranicu.



4. Sudjelujte u mrežnim zajednicama i forumima

Forumi i online zajednice mogu postati veliki izvor prometa na vašoj stranici. Zahtijeva samo vaše vrijeme i ništa više. Sve što trebate učiniti je podijeliti svoje znanje i stručnost. To će također izgraditi vašu reputaciju stručnjaka, a ljudi uvijek žele raditi sa stručnjacima.

5. Viralni marketing



Viralni marketing je najbrži način za dobivanje prometa. Znate li koji je razlog velikog uspjeha Hotmaila? To je viralni marketing.

Viralni marketing omogućuje vam širenje vijesti o vašoj tvrtki i proizvodu bez ikakvih troškova ili samo uz niske troškove. Možete izraditi kratko izvješće ili mali softver i dopustiti drugima da ga proslijede svojim prijateljima i rođacima. Također možete priložiti svoju poveznicu na smiješni video ili zabavnu igru.

Samo slijedite ove jednostavne savjete koje je lako slijediti i preplavite svoju stranicu prometom. Ne samo promet, već bolje reći ciljani promet koji stvarno želi kupiti vaš proizvod jer im je potreban.