HEKLANJE

5 načina za povećanje stope konverzije web stranice koji će povećati internetsku prodaju korištenjem besplatnih promotivnih uzoraka proizvoda.

TEMU APP 100 E KUPON

Što vas drži budnim noću?

Bilo bi dobro da si s vremena na vrijeme postavite pitanje. Za većinu eCommerce poduzetnika jedan od odgovora je pomisao na gubitak prihoda jer potencijalni kupci napuste vašu web stranicu bez kupnje. To je oko 97,4% vaših posjetitelja, prema prihvaćenoj prosječnoj stopi pretvorbe u industriji. Jeste li uvjereni da vaša stranica pretvara posjetitelje u kupce po najboljoj mogućoj stopi? Ako je tako, vjerojatno spavate bolje od većine.



Ako ne, vjerojatno se vrtite i okrećete, razmišljajući o načinima povećanja prodaje web stranice. Možda mislite da ste već isprobali svaki mali savjet ili trik za optimizaciju stope konverzije. Imate li jaku korist od “poziva na akciju”? Jeste li ikada testirali različite poruke s alatima kao što je podijeljena A/B optimizacija odredišne stranice? Web se uvijek mijenja. Osim ako niste sigurni da nema mjesta za poboljšanje, jasno je da je vrijeme da razmislite o tome kako svoju web stranicu podići na višu razinu kako biste povećali prodaju na mreži uz promotivnu korist s dodanom vrijednošću.

1. Namamite svoje izglede pravim sirom.

Online kupci danas su sofisticiraniji. Trebali biste pretpostaviti da će vaši potencijalni kupci procijeniti tri do četiri konkurenta prije nego što se odluče na kupnju. Morate se istaknuti i pružiti pravi mamac kako biste natjerali svoje potencijalne klijente da zastanu i kupe na vašem mjestu, umjesto da prijeđu na konkurenta. U nekim slučajevima trgovci moraju pronaći posebnu vrstu sira koja će ih natjerati na kliknite na određene opcije dostave ili skuplje prodaje. Kreativnost u odabiru mamca koji koristite je ono što će povećati stope konverzije ako znate koja će vrsta sira izazvati taj klik mišem.

2. Napravite ponudu s dodanom vrijednošću.

Ponekad morate ići dalje od svoje linije proizvoda kako biste pronašli potencijalnog partnera koji bi mogao imati koristi od unakrsne promocije. Neki darovi mogu se predstaviti kao bonus ponude koje bi donijele visoku percipiranu dodanu vrijednost, kao npr. Telefonske kartice s količinskim popustom. Takav bi se predmet mogao čak i zajednički brendirati kao dar zahvale s posebnom dodanom vrijednošću.

3. Ponudite besplatne darove koji stvaraju viralni marketinški glas

Razmislite o daru ili promotivnom artiklu koji će potencijalni klijenti uvijek imati kod sebe, primjerice u torbici ili novčaniku. Poklanjanje ovog artikla je ono što stvara viralni marketinški buzz za povećanje “buzza”, svijesti o robnoj marki i naposljetku više internetske prodaje. Primjer besplatnog dijeljenja telefonske kartice za kobrandiranje odličan je način da natjerate svoje klijente da u svakom trenutku nose vašu marku i povećate broj ponovljenih narudžbi i preporuka. Darovi poput telefonskih kartica posebno su učinkoviti jer su dizajnirani za višekratnu upotrebu. Kao rezultat toga, kupac će biti izložen vašoj robnoj marki više od sedam puta koliko stručnjaci kažu da je potrebno prije nego što je potencijalni klijent spreman za prodaju ili ponovnu narudžbu. Također je vjerojatno da će više nego nositi svoju težinu u preporukama.



4. Stvorite personaliziranu pogodnost

Uvijek tražite načine da personalizirate svoju ponudu. Umjesto “mi” ili “ja”. razgovarajte s kupcem pojedinačno na “vi”. Učinite da se vaši potencijalni klijenti osjećaju posebnima, elitnima i učinite to osobnim na bilo koji mogući način kada dajete prednost s dodanom vrijednošću. Personalizirajte svoj dar kada je to moguće i pronađite partnera s kojim biste mogli promovirati kobrandirane personalizirane artikle.

5. Poklonite predmet visoke vrijednosti:



Uvijek je lijepo ponuditi nešto BESPLATNO. Ali riječ “besplatno” može imati negativne konotacije. Uvijek želite zadržati percipiranu vrijednost bilo kojeg dara ili ponude visokom.

Primjer:

Dobijte besplatnu telefonsku karticu uz svoju narudžbu danas



protiv

Primite besplatnu telefonsku karticu u vrijednosti više od 1 sata besplatnog pozivanja u SAD i mnoge druge zemlje kao osobni dar zahvale za vašu narudžbu danas.

Zgrabite svoje izglede već danas i potaknite ih da kupuju na vašoj stranici. Sada je vrijeme da pronađete svoj poseban “sir” koji će natjerati vašeg potencijalnog klijenta da mišem klikne na vašu personaliziranu korist visoke percipirane vrijednosti.

Maloprodaja odjeće na Baliju

Uvod Odjeća je velika ulaznica u cijelom svijetu. Bez obzira u kojoj kulturi živite, kojim jezikom govorite, kojeg ste spola