HEKLANJE

5 pitanja koja si trebate postaviti nakon prekida veze

TEMU APP 100 E KUPON

Svaka veza nas mijenja. Stječemo dragocjeno životno iskustvo, donosimo zaključke, učimo na svojim pogreškama. Ako je vaš odnos s partnerom došao kraju, možete si postaviti ovih pet pitanja. Zahvaljujući njima postat ćete mudriji i razumniji. I u budućnosti izbjegavajte ljubavne neuspjehe.
Nakon rastanka, u struji emocija padaju mi ​​na pamet neobična pitanja na koja nema točnog odgovora. Tko je kriv? Kako se to dogodilo? Tko je u pravu? Tko nije u pravu? Ova će vam pitanja otvoriti samo ranu. Umjesto da vrtite vrtuljak retoričkih pitanja, usredotočite se na iskustva koja ste imali u vezi. Gledajte na to iz pozitivnije perspektive, jer uvijek se može puno naučiti, pogotovo kad su veze i prekidi bili bolni.
5 pitanja koja će vam pomoći da izbjegnete buduće ljubavne neuspjehe
1. Što ste naučili o sebi? Bili ste u novoj situaciji i u novoj ulozi te stekli novo iskustvo. Što ste novo naučili o sebi? O svom ponašanju i osjećajima? O svojim pravilima po kojima živite? Jesu li korisne? Ako ne, što biste trebali promijeniti?
2. Što ste naučili o vezama? Svi smo ispunjeni stereotipima i iluzijama o tome kakav odnos treba biti. Vidjeli smo kakav je odnos roditelja, prijatelja, rodbine, gledali smo filmove i prave programe o tome kako bi trebalo biti. Čak i bajke ostavljaju trag na našem razumijevanju odnosa. Te iste bajke koje završavaju u najvažnijem trenutku, nakon vjenčanja, kada su junaci živjeli sretno do kraja života. Upute o tome kako su uspjeli živjeti sretno do kraja života nisu ni u jednoj bajci. Osim bajke “Plavobradi”. Ali ova opcija nije prikladna za naše vrijeme.
Dakle, što ste naučili o vezama?
Što ste novo saznali za sebe?
Jeste li imali nerealna očekivanja?
3. Što ste naučili o onome što prihvaćate, a što ne prihvaćate u vezi? Ovo je pitanje vaše želje. Može se ispostaviti da su se puno promijenili. Analizirati.
4. Na koje ste načine postali bolji nakon što ste prošli kroz ovu vezu? Koje su osobine koje će vam pomoći u budućnosti ojačane i očitovane?
5. Što ste učinili u ovoj vezi, a nikada u novoj vezi? Oba su partnera odgovorna za ono što se događa u vezi. Ne 50 do 50, već 100 do 100%. Svatko ulaže svoju mentalnu, emocionalnu i fizičku snagu u veze. A budući da se veza raspala poput kućice od karata, tada su svi griješili. A sada je vrijeme za analizu i smireno, bez prosuđivanja, shvatite što ste pogriješili i kako biste trebali postupiti drugačije.
Pokušajte iz ovog iskustva naučiti nešto pozitivno i iskoristite to za poboljšanje. Usredotočite se na pitanja koja će vam pomoći da se poboljšate. Stekli ste iskustvo, znanje. I pobrinite se da će vam ovo iskustvo služiti u budućnosti. Postali ste mudriji. A kad odlučite da ste spremni za novu vezu, nemojte ih se bojati. Otvorite svoje srce za nova iskustva. Vjerojatno ćete vrlo brzo sresti svoju sreću. Do tada nastavite učiti i rasti iz veze koja je pošla po zlu.