HEKLANJE

5 razloga zašto je bloganje novi alat za internetski marketing

Osjećate li se ikada kao da znate dovoljno o blogiranju da biste bili opasni? Pogledajmo možemo li popuniti neke od praznina najnovijim informacijama stručnjaka za Blogging.
Bloganje je koncept koji je započeo kasnih 90-ih. Nekada je to bio način komentiranja postojeće web stranice, prilika da posjetitelji i čitatelji reagiraju ili iznesu svoje mišljenje na navedenoj stranici. Ono što je započelo kao komentar od jedne rečenice razvilo se u stranice osobnog shvaćanja gotovo svega i svega pod suncem. Kako se nastavlja napredovati, online oglašavanje iskoristilo je potencijal bloga. Evo 5 razloga zašto biste trebali koristiti blog kao alat za internetski marketing.
Bloganje je jednostavno. Najjednostavniji način da dobijete svoj komad na mreži je bloganje. Nisu potrebne nikakve vještine… prosječna odrasla osoba može čitati i tipkati, ili barem kliknuti mišem. To je kao da imate virtualni komad papira i samo pišete svoje ideje, iskustva, nove proizvode i nadate se da će istina iza vaših članaka izaći na vidjelo i potaknuti vašeg čitatelja da također isproba vaš proizvod. Ako imate računalo i internetsku vezu (tko nema?) onda možete blogati i oglašavati se.
Bloganje je autentično. U današnje vrijeme kada nam oglašavanje zasićuje živote, dovodimo u pitanje vjerodostojnost tvrdnji promotora. Međutim, na blogovima stvarni ljudi dijele svoja iskustva iz stvarnog života, neoštećeni plaćenim oglašavanjem. Čitanje blogova o korištenju proizvoda iz prve ruke je poput razgovora s ljudima o njihovom iskustvu iz prve ruke. Sigurno želite kupiti isprobani proizvod.
Bloganje je besplatno. Budući da se blogovanje tek treba dokazati kao glavni medij za online oglašavanje, većina web-mjesta vidi ga kao nešto što će povećati trenutne marketinške alate i tako ga ponuditi besplatno. Svaka prilika za besplatno vrijeme na webu definitivno je bonus posebno za tvrtke koje se otvaraju. Nepotrebno je reći da plaćene stranice bloga mogu generirati više prihoda za vaš ozbiljno rastući posao.
Bloganje gradi kredibilitet. Kako sve više ulazite u pisanje svojih iskustava o određenom proizvodu ili industriji, vaši čitatelji shvaćaju da se mogu osloniti na vaše objave za vlastite potrebe informacija. Kao takav, postajete stručnjak za to; kao posljedica toga, više čitatelja posjećuje vašu stranicu i više blogera povezuje se na vaše blogove. Kako tvrtke i profesionalne organizacije primjećuju rast vaše baze čitateljstva, uskoro bi mogle stupiti u kontakt s vama radi oglašavanja na vašoj stranici bloga ili vas učiniti affiliateom, koji plaća za svaku preporuku generiranu s vašeg blog stranice.
Bloganje gradi vaše tržište. Osim ako niste holivudska zvijezda, velika je vjerojatnost da samo vaša mama čita vaše postove. Mama ima puno prijatelja, pa svojim prijateljima daje do znanja koliko je vaš blog zanimljiv. Ali ne morate ovisiti o mami da biste povećali svoju čitateljsku bazu. Pogledajte sljedeće načine kako izgraditi svoje tržište putem bloganja:
Znanje vam može dati stvarnu prednost. Kako biste bili sigurni da ste u potpunosti informirani o blogiranju, nastavite čitati.
Korištenjem vaše e-pošte. Danas bloganje prevladava popularnost e-pošte u brzom i učinkovitom dosezanju i širenju tržišta. U ovo doba brzine i brzog pristupa, prijava i preuzimanje e-pošte jednostavno traje dulje od klikanja na web stranicu bloga. Dopustite im da istražuju vašu web-lokaciju koristeći kratku poruku e-pošte kao najavu vašeg bloga. Ako je vaša e-pošta na potpuno drugačiju temu, upotrijebite svoj potpis e-pošte da date poveznicu na stranicu.
Korištenjem pretplate. Jednostavan način da svojim čitateljima dobijete e-poštu je da im date priliku da se pretplate na vaš blog. Sačuvajte neke ekskluzivne informacije za svoje pretplatnike kako biste privukli čitatelje da se pretplate i dali njihovu adresu e-pošte. Samo budite odgovorni u korištenju njihove e-mail adrese, jer zadnje što želite je komentar na svom blogu da ste spamer.
Razumivanjem svojih čitatelja. Provedite jednostavnu anketu kako biste svojim čitateljima razumjeli njihov profil i preferencije oglašavanja. Zamolite potrošače da vam daju povratne informacije o objavi, poveznici na oglas ili probnoj verziji koju ste podijelili. Na ovaj način, to je kao da intervjuirate svoje čitatelje bez obveze i upadanja u intervju licem u lice.
Pridruživanjem mreži blogova – Mreža blogova, možda zbirka blog stranica koje dijele istu industriju, interese, bazu čitateljstva, način plaćanja itd. Potrošači pronalaze vjerodostojnost i pogodnost u klikanju jedne veze na nekoliko pravih blogera o jednoj temi . Jasno je da je više blogera bolje od jednog.
Korištenjem RSS-a. RSS je najbrže rastuća tehnologija na internetu danas. Kao takav, posjedovanje RSS feedova na vašem blogu definitivno je još jedno sredstvo za generiranje svijesti za vašu bazu čitatelja. Različiti sadržaji mogu dodati interes vašem blogu.
Dajte poticaj svom poslovanju učinkovitim korištenjem bloga kao alata za internetski marketing.

Akumulacijski bojleri

Ako u kući nema tople vode, problem će riješiti bojleri za skladištenje vode. Izbor takvog uređaja ovisi o proizvođaču, karakteristikama