HEKLANJE

5 savjeta kako zaraditi više novca

Bez obzira jeste li već istinski vjernik ili mislite da je cijela filozofija Feng Shuija prijevara, vrijedi vremena i truda primijeniti načela ove drevne kineske prakse kako biste poboljšali kvalitetu svog života. Mnogi ljudi vjeruju da bi stvaranje Feng Shui doma i/ili ureda bilo preteško ili previše složeno za naučiti. Ovo je daleko od istine. Jednostavne, postupne promjene sve su što je potrebno da biste počeli ubirati dobrobiti Feng Shuija. Odvajanje vremena za uređenje i aranžiranje promjena jednu po jednu rezultirat će potpunim Feng Shui domom prije nego što to shvatite.

Cijela filozofija koja stoji iza Feng Shuija je stvoriti okruženje u kojem se pozitivne sile chija mogu dosljedno i lako kretati kroz vaš dom, i kao takve, kroz vaš život. Koristi se za promicanje ravnoteže i harmonije u svim aspektima vašeg života. Sve od vaše karijere i financijskog statusa do vašeg ljubavnog i obiteljskog života može se poboljšati ispravnom upotrebom Feng Shuija.



Kad biste proveli ispitivanje mišljenja svih koje poznajete o tome koji bi aspekt svog života željeli promijeniti, vjerojatno biste dobili mnogo različitih odgovora. Međutim, postoji dobra šansa da ćete čuti mnogo o tome da želite zaraditi više novca. Feng shui može pomoći čak i najvećem nevjerniku da stvori financijsku sadašnjost i budućnost o kojoj su oduvijek sanjali. Sve što je potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih savjeta za poticanje protoka pozitivnog chija.

Savjet 1. U Feng Shuiju apsolutno sve počinje čistoćom. Budući da tražite načine da zaradite više novca, to će se odnositi i na vaš dom i na ured. Nered i neorganiziranost prokletstvo su protoka pozitivne energije. Kako biste ga oslobodili i omogućili mu da poboljša vašu financijsku situaciju, morate ukloniti nered iz svog života. To znači pretražiti cijeli dom i ured. Napravite mjesto za svaki predmet koji trebate i želite zadržati. Obavezno se pobrinite da stvari budu dobro posložene, a urednost je pravilo svakodnevice. Ne samo da će ovaj korak pomoći u promicanju pozitivnog protoka energije koji tražite, već će i vaš život učiniti jednostavnijim u smislu udobnosti i brzog i učinkovitog pronalaženja vaših stvari.

Savjet 2. Kada želite koristiti Feng Shui kako biste zaradili više novca, u biti tražite od svoje okoline da vam pomogne u procesu rasta. Na što prvo pomislite kada je u pitanju rast, osim djece? Biljke i rascvjetano cvijeće često su prvi odgovor. Iz očitih razloga, biljke se koriste u Feng Shuiju za poticanje rasta. Postavite sobne biljke u svoj dom i na radni prostor kako biste potaknuli financijski rast. Brinite se o njima izvrsno i pobrinite se da uvijek budu zdravi. Ako nemate zeleni palac, ne brinite, samo koristite umjetne biljke. U tom slučaju provjerite jesu li čisti i bez prašine.

Savjet 3. Jednostavno rečeno, prakticiranje Feng Shuija i zarađivanje više novca uključuje održavanje svih vaših stvari u dobrom stanju. Nije dovoljno samo održavati ga čistim. Vaše stvari također moraju raditi ispravno. U smislu zarađivanja više novca, također je dobra ideja fokusirati svu opremu koju koristite u svom poslu. Vaše računalo, telefon, pisač itd. moraju biti čisti i dobro raditi. Namještaj je još jedna stavka na koju biste trebali obratiti pažnju. Ako se stolac ili stol pokvare, popravite ih ili zamijenite što je prije moguće. Ne želite da bilo što slomljeno dođe u dodir s vašim nastojanjima da zaradite novac.

Savjet 4. Već smo razgovarali o važnosti uklanjanja nereda u vašem životu. Još jedan koristan aspekt ovoga jest osigurati da su vaši ukrasi i namještaj očišćeni od prašine i bez ikakvih ostataka koji bi mogli ograničiti pozitivan protok dobrog chija. Ne zaboravite redovito usisati ili pomesti podove. Obje su vrlo važne u korištenju Feng Shuija za promicanje većeg potencijala zarađivanja novca. Osobito kod kuće, nemojte se ustručavati potaknuti članove obitelji da vam pomognu oko ovoga. Uostalom, rezultati će i njima koristiti.

Savjet 5. Sada uzmite sve što je gore spomenuto, s izuzetkom biljaka i upotrijebite te prakse u svom automobilu. Načela feng shuija temelje se na uvjerenju da je energija uvijek oko nas. Iz tog razloga, održavanje vašeg vozila dobro održavanim, čistim od nereda i krhotina te bez prašine važno je za korištenje Feng Shuija kako biste zaradili više novca. Osobito ako su potencijalni ili trenutni klijenti ikada u vašem automobilu, želite biti sigurni da ste spremni ostaviti dobar dojam u bilo kojem trenutku.

Ovo je samo nekoliko načina na koje možete koristiti Feng Shui da zaradite više novca i dodate ravnotežu u svoj život. Nijedan od njih nije težak ni skup, a svi će vam pomoći da stvorite život kakav ste oduvijek željeli.



Najbolje kreditne kartice

Odabir najbolje kreditne kartice za vaše osobne kreditne potrebe važan je korak. Kreditne kartice najbolje su za kratkoročno posuđivanje kredita,

Web stranice s člancima

ako ste pisac ili imate vlastitu tvrtku, možda ste upoznati s stranicama s člancima. Mjesta s člancima daju piscima priliku