HEKLANJE

5 savjeta za pronalaženje najboljih tema za svoj blog…

Teme bloga važan su dio uspješnog bloga. Neki blogeri jednostavno pišu o onome što im je na umu, stvarajući svojevrsni online časopis. Uspješni blogeri ipak znaju da za dobar blog ne možete uvijek pisati o onome o čemu želite pisati. Prilikom pisanja također morate imati na umu interese svojih čitatelja. Uostalom, ako želite uspješan blog, morate ovisiti o čitateljima koji će se često pojavljivati. Kako bi vaš blog bio što svježiji, razmislite o korištenju ovih pet načina za pronalaženje pobjedničkih ideja za teme vašeg bloga.
Istražite
Pametni blogeri znaju da svaki dan postoje popularni pojmovi za pretraživanje navedeni na velikim stranicama za pretraživanje. Blogeri mogu koristiti ove pojmove za pretraživanje kako bi dobili više prometa na svojim blogovima. Svaki dan bloger može pogledati ove popularne pojmove za pretraživanje i kreirati postove pomoću njih. Ako bloger ima sreće, povećat će promet zbog više ljudi koji traže taj pojam. Istražujući teme koje su vruće kod čitatelja svaki dan, blogeri mogu kreirati stvari posebno za čitatelje. Provođenje istraživanja može potrajati malo vremena i možda nikada nećete pisati o onome o čemu želite pisati, ali ćete vjerojatno imati više prometa nego ikad.
Pitaj okolo
Ako ste neko vrijeme pisali blog, možda ste počeli pogađati niske točke na kojima više nemate više ideja za teme. Neki pisci to nazivaju “pisčevskom blokadom”, dok drugi to vide samo kao malu prepreku koju treba nadmašiti. Kada dođete do ove teške točke, najbolje je raspitati se. Razgovarajte sa zanimljivim ljudima koje poznajete. Možete ih pitati koje su im teme u tom trenutku najzanimljivije. Ako biste radije bili malo suptilniji, jednostavno odbijte nekoliko tema od njih kako biste vidjeli na koje će snažno reagirati. Koristite teme na koje snažno reagiraju kako biste prikupili ideje za postove.
Koristite Vijesti
Vijesti su izvrsno mjesto za prikupljanje informacija o temama za vaš blog. Timovi za vijesti istražuju i istražuju satima kako bi prikupili svoje teme. Koristeći slične teme, možete preskočiti sav naporan istraživački rad i još uvijek biti uspješni. Nikada nemojte točno koristiti njihove ideje, samo ih uzmite i upotrijebite za razvoj vlastitih. Na primjer, ako se u vijestima događa veliko političko pitanje, razmislite o stvaranju objave o tome što mislite o tome. Ne morate koristiti vijest, samo ideju teme zajedno s vlastitim riječima.
Slijedite vodstvo drugih
Kada tražite sjajne teme za blog, razmislite o posjeti popularnim blogovima da vidite o čemu govore. Nemojte krasti njihove ideje, ali iskoristite posjet da pobudite svoje sjajne ideje. Ponekad kada vidite druge kako rade s najvećim potencijalom, to može izazvati novi potencijal u vama samima. Možete vidjeti koje teme dobivaju najbolji odgovor za njihov blog i odlučiti možete li dobiti isti odgovor sa sličnom temom.
Ako sve drugo ne uspije, a još uvijek pokušavate doći do popisa zanimljivih tema za blog, razmislite o ovoj zanimljivoj strategiji. Idite spavati svake noći bistre glave. Ujutro, prije nego što i otvorite oči, ciljajte na ono što vam prvo padne na pamet. Zapišite to odmah kako ne biste brzo zaboravili. Zatim upotrijebite ove stvari za razvoj zanimljivih tema za blog. Bili biste šokirani koliko inspirativne naše prve misli mogu biti. Toliko su zanimljive jer nisu zamagljene nikakvim vanjskim stresorima iz stvarnosti. To su jednostavne misli koje se obično mogu uspješno koristiti na blogu.
Ovih pet načina za pronalaženje pobjedničkih tema za blog dokazano je među najboljima. Tema bloga jedan je od osnovnih važnih aspekata vašeg bloga. Budite sigurni da obratite pozornost na to koje teme dobivaju najbolji odgovor na vašem blogu kako biste znali koje su najučinkovitije. Upotrijebite sve ili neke od ovih savjeta kako biste odmah krenuli na bolje teme bloga!

Sve o video igrama

Mnoga su djeca diljem zemlje oduševljena svojim novim video igrama koje su dobili kao božićne darove od obitelji i prijatelja.