HEKLANJE

5 stvari koje biste trebali znati o ponudama kreditnih kartica od 0 tranja

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste primili jednu od ovih ponuda poštom, znate koliko mogu biti primamljive. Tvrde da nećete plaćati kamate na kupnje ili prijenose stanja u prvom razdoblju posjedovanja vaše kartice. Ali postoje neke stvari o ovim ponudama koje morate znati prije nego što potpišete isprekidanu liniju i dopustite im da izvuku vaše kreditno izvješće

1. Ponuda od 0 APR traje ograničeno vrijeme.



Većina kartičarskih kuća koje nude ugovor s kamatnom stopom od 0 posto nude ga samo na ograničeno vrijeme. To znači da ćete plaćati 0 APR-a za šest mjeseci, devet mjeseci ili najviše godinu dana. Morate provjeriti sitnim slovima ove informacije i paziti da ih primijetite kada vrijeme istekne.

2. Ponuda od 0 APR možda se neće odnositi na sve što stavite na karticu.

Mnoge kartice nude 0 APR-a na sve prijenose stanja i sve kupnje izvršene tijekom uvodnog razdoblja kamate od 0 posto. Ali neki nude samo 0 APR za prijenos stanja, a plaćate vrlo visoku kamatnu stopu na sve kupnje.

3. Ponuda od 0 APR može biti ništavna i nevažeća ako ne stignete na vrijeme s uplatom.

Većina ovih ponuda kreditnih kartica ovisi o tome da li ste uzoran član. To znači da morate platiti svoju minimalnu uplatu na vrijeme svaki mjesec tijekom uvodnog razdoblja ili automatski gubite svojih lijepih 0 APR-a i prelazite na stopu koja se obično kreće od devetnaest do dvadeset jedan posto kamata.

4. Ponuda od 0 APR-a mogla bi imati smiješno visoku kamatnu stopu nakon završetka početnog razdoblja.

Opet, kamatna stopa za ove kartice nakon 0 APR je više obično radi od devetnaest do dvadeset i jedan posto.



5. Kreditna kartica od 0 APR neće popraviti vaš kredit.

Imajte na umu da će vam konsolidacija kartica ili prijenos salda zajma pomoći da otplatite saldo bez kamata, ali neće ukloniti već učinjenu štetu vašem kreditu.