HEKLANJE

5 stvari koje treba tražiti kod obećavajućeg web-domaćina

Pronalaženje obećavajuće tvrtke za web hosting za vaše internetsko poslovanje bitan je dio slagalice. Ovo je tvrtka koja ima kontrolu nad vašim poslužiteljskim prostorom, web uslugama i održavanjem datoteka, tako da želite biti sigurni da ste zaštićeni. Evo 5 stvari koje trebate tražiti kod obećavajućeg web hosta.

1. Pouzdanost
Ne postoji ništa važnije od pouzdanosti kada je riječ o odabiru tvrtke za web hosting. Postoje brojne stvari koje mogu poći po zlu unutar internetskog poslovanja i sigurno je znati da je vaš web host tu za vas. Prije nego što odaberete tvrtku, odvojite vrijeme da pogledate u kojem postotku njihov poslužitelj ispravno radi. Ako poslužitelj ima tendenciju da ne radi 15% vremena ili više, to ubija dragocjeno vrijeme koje biste mogli raditi.



2. Kontakt podaci
Dio pouzdanosti web hosting tvrtke je i njihova dostupnost. Ako vam poslužitelj padne, želite znati da možete preuzeti tvrtku što je prije moguće. Najbolji način da provjerite osoblje za podršku je da ih pozovete prije nego što pristanete na bilo što da ih testirate.

3. Naziv domene
S tisućama internetskih tvrtki na webu i milijunima web adresa koje su već zauzete, može biti teško doći do originalnog naziva domene. Međutim, svaki web host trebao bi vam moći pružiti jedan za razumnu cijenu. Provjerite podršku koju vam pružaju za pronalaženje kvalitetnog naziva domene i cijene koje svaka tvrtka naplaćuje za naziv domene.

4. CGI pristup
Ovisno o vrsti internetskog poslovanja koje imate, možda ćete htjeti ili morati pokrenuti vlastite programe. Da biste to učinili, morate imati CGI pristup. Ne nudi svaki web host ovo, niti svaka tvrtka nudi iste mogućnosti za svoj CGI pristup. Kada istražujete tvrtku za web hosting, provjerite nude li CGI pristup koji vam omogućuje čitanje, pisanje i izvršavanje na vašem poslužitelju.

5. POP račun
Imati POP račun od ključne je važnosti za vaše poslovanje zbog zaštite koju nudi. POP račun daje vam lozinkom zaštićen pristup pošti koja se šalje putem adrese e-pošte vaše web stranice.

Postoji nekoliko stvari koje želite razmotriti prije odabira tvrtke za web hosting. Što više pitanja možete postaviti tvrtki i što više istraživanja uložite u svoju odluku, to će vam biti bolje.

Kako se mjeri okretni moment?

Okretni moment je važan pojam u kontekstu vozila i motora. Mjerenje okretnog momenta je ključno za razumijevanje performansi vozila. U

NATJEČAJ za dodjelu poduzetničkih kredita

Vrsta natječaja Bespovratna sredstva Tema/ sektor Poduzetništvo Županija Sisačko-moslavačka Trajanje natječaja 13.3.2017 – 15.12.2017. Prihvatljivi prijavitelji 1. Subjekti malog gospodarstva