HEKLANJE

7 Najboljih Android aplikacija za zaradu

Android je zauzeo veliki dio u našim životima i dnevnim aktivnostima jer skoro svi pametni uređaji koriste ovaj OS. Ono što privlači korisnike Androida jeste vrijednost njegovih aplikacija i zajednice. Svaka aplikacija ima svoju svrhu i ako se pitate kako zaraditi novac na internetu, onda trebate postati app developer, tržište je veliko i mogućnosti su velike.Ali sad ne pričamo o zaradi novca kreiranjem vlastitih aplikacija, ovaj članak će vam pokazati neke aplikacije koje već postoje i pomoću kojih možete zaraditi novac.
Ako ne znate kako napraviti aplikaciju i prodati je, ok je, jer sve što trebate raditi s ovim aplikacijama jeste da ih pravilno koristite.
Možete pomoću dole navedenih aplikacija zaraditi novac tako što dijelite sadržaj, promovirate, i mnogo drugih stvari. Pa počnimo…
Cash King – Zarada novca s Cash King je veoma jednostavna. Skidajte besplatne aplikacije, gledajte video klipove i primajte keš novac s vašeg mobitela. Možete primiti novac sa PayPalom ili kao Amazon Gift Card. U zamjenu za vaše vrijeme oni vam daju novac.
JunoWallet – Ova odlična aplikacija dozvoljava vam da zaradite juno kredite a zatim ih zamjenite za poklon karte (eng. Gift cards), veoma zanimljiva i profitabilna app.
MintCoins – je najlakša i jedna od najboljih aplikacija za sve one koje zanima internet zarada na android marketu. Sa MintCoins vi budete plaćeni za izvršavanje besplatnih zadataka kao što je skidanje aplikacija, gledanje oglasa,… Postoji mnogo načina a sva zarada prebaciva se direktno na vaš PayPal račun.
Iconzoomer – Postanite Trendspotter na Iconzoomeru i primajte novac za vaše fotografije. Uslikajte – Pošaljite – Zaradite. Iconzoomer je globalna zajednica Trendspottera koja kroz fotografije svakodnevnih života inspiriše trend menadžere i product dizajnere da prave proizvode koji su potrebni za moderan život.
Tapporo – Osigurajte sebi nagrade i zaradite novac sa Tapporo tako što ćete gledati video klipove, skidati besplatne aplikacije i dosta toga! Sa Tapporo možete dobiti Google Play Gift Cards. Amazon Gift Cards, PayPal Cash, Facebook Kredite, Minecraft account, Hulu account, Game cards , dodatke za mobitel, nove Gadgete i još dosta toga.
Smsvia.me – Zarada novca preko smsvia će vjerovatno biti najlakši način koji ste do sad vidjeli; budite plaćeni za prodaju vaših sms poruka.
Newin – je nova mobilna aplikacija koja vas nagrađuje fantastičnim nagradama i pravim novcem, od vas traže jednostavno mišljenje ili da učestvujete u raznim aktivnostima.

Uvod u Heklanje

Heklanje, izgovara se kao “hek-lahn-yeh,” hrvatski je izraz za prekrasnu umjetnost heklanja. Uključuje upotrebu heklice za stvaranje složenih uzoraka pomoću