HEKLANJE

7 najboljih vježbi za žene

Ako tražite učinkovite načine za prilagodbu svoje figure, tada biste trebali obratiti pažnju na sljedeće vježbe. Prilično su jednostavni, ali vrlo učinkoviti u smislu jačanja mišića tijela i sagorijevanja dodatnih kalorija. Međutim, nije dovoljno samo ih izvoditi. Potrebno je jesti zdravu hranu, hodati i redovito spavati. Ne gubite vrijeme na druge treninge ako vam oni ne donose dobro. Evo samo 7 vježbi koje će vam omogućiti da postanete ljepotica.
Uže za skakanje.
Uže za skok – jeftina i lagana sprava za vježbanje koja će vam pružiti priliku za dobro kretanje. Ova vježba sagorijeva više kalorija nego bilo koja druga. Najveća prednost preskakanja užeta je što ga možete preskakati s djecom. Pročitajte više ovdje: ” Blagodati preskakanja užeta ”
Napola čučanj.
Ova korisna vježba značajno će ojačati mišiće stražnjice i sagorjeti puno kalorija. Ako želite više vježbanja i više sagorijenih kalorija, možete napraviti cjelovite čučnjeve. Također možete raditi čučnjeve s bučicama u ruci. Ako ovu vježbu izvodite redovito, više nećete morati brinuti o ljepoti vlastitog tijela.
Sklekovi.
Nažalost, mnoge žene izbjegavaju ovu vježbu jer im je to previše teško. Zapravo su sklekovi različiti, za različite mišićne skupine. Da biste izbjegli dosadu tijekom treninga, radite različite sklekove. Ako želite dobro ojačati ruke i tijelo, podignite se nekoliko puta tjedno.
Ova je vježba korisna za jačanje mišića nogu. Rezultat će biti jednostavno zapanjujući, jer će svaka noga posebno držati težinu vašeg tijela. Ako želite zakomplicirati ovu vježbu, tijekom napada možete skakati. Da bi se postigao najbolji rezultat, preporučuje se izvođenje 3 pristupa po 10 vježbi.
Plivanje.
Ova vrsta aktivnosti omogućit će vam ne samo kretanje, već i uživanje u vodi. Plivanje dobro jača srce i mišiće. Ovdje pročitajte više: ” Kako trebate plivati ​​da biste smršavjeli? »
Trčanje.
Ova vrlo jednostavna vježba može ublažiti stres, ublažiti depresiju, sagorjeti suvišne kalorije i promovirati dobro zdravlje. To možete učiniti rano ujutro i navečer, i u bilo koje doba dana. Pročitajte više ovdje: ” Osam razloga za pokretanje ”
Bicikl.
Tijekom vožnje biciklom dobro ćete trenirati noge i dobro se znojiti. Možete dozirati opterećenje na biciklu. Možete voziti polako i polako, možete ići brzo ili uzbrdo. Na klizanje možete ići ne sami, već s prijateljem, tada će biti zabavnije.
Evo cijelog popisa čudesnih vježbi koje će vas uvijek održavati u dobroj formi i tonu. Glavna stvar je redovito ih izvoditi, tada rezultati neće trebati čekati.