HEKLANJE

7 razloga zašto volite roštiljati

TEMU APP 100 E KUPON

Znamo da vam ionako više ne trebaju razlozi za roštiljanje. Ali nemojmo se motivirati, zar ne?
1. Zdravo!
Roštiljanje je izvrstan način za povećanje zdravstvene vrijednosti vašeg obroka. Meso s roštilja pomaže mu da zadrži više hranjivih sastojaka od kuhanja ili prženja. Uz to, trošit ćete manje ulja jer sav višak kaplje na rešetku.
2. Postoji toliko mnogo alternativa.
Naravno, meso, riba i povrće izvrsnog su okusa na roštilju. No, jeste li znali da na roštilju možete kuhati i pizzu, quesadillas, pa čak i kolače? Tako je! Na sljedećoj zabavi s roštiljanjem također možete iznenaditi goste isprobavajući ove recepte.
3. Ekonomičnije od jedenja vani.
Vlasnici roštilja imaju tendenciju da troše manje na večeru, bezbrojne mogućnosti roštiljanja. Biti majstor roštilja znači da se možete oprostiti od skupih cijena steakhouse-a kuhajući svoj omiljeni odrezak kod kuće
4. To je i društveni događaj.
Najbolji način da redoviti obrok pretvorite u društveni događaj je roštilj! Nudi vam izvrsnu priliku za provođenje vremena s obitelji ili gostima. Dok vi pripremate obrok uz roštilj, djeca mogu nastaviti igre na otvorenom. Blagovaonica na otvorenom uvijek je malo zabavnija.
5. Može se koristiti tijekom cijele godine.
Pravi majstor roštilja zna da ne postoji “sezona roštilja” jer svoj roštilj možete koristiti tijekom cijele godine! Bez obzira na kišu ili sunce, snijeg ili led, roštilj možete uživati u bilo koje doba godine.
6. Dobro je za dušu.
Roštiljanje i jelo poboljšavaju vaše raspoloženje. Prvi razlog tome je, naravno, užitak u slasnom prvom zalogaju koji ćete pojesti natašte. Druga je radost kuhanja za ljude i gledanja kako uživaju u plodovima vašeg rada.
Također; Otkriveno je da kuhanje ublažava stres i odvlači um od negativnih utjecaja u okolini. “Kad kuhamo, svoju pažnju usredotočujemo na stvaranje najboljeg mogućeg obroka – preusmjeravanjem pažnje s mozga koji je zabrinut na brigu u stanje smirenja. Što može biti opuštajuće od ispijanja lijepog hladnog pića dok promatrate dim.
7. Poboljšava kreativnost.
Postoji bezbroj recepata koje možete napraviti na roštilju. Štoviše, ovim receptima možete dodati vlastite doticaje. Ukratko, omogućuje vam da pokažete svoju kreativnost i izrazite se kroz hranu.

Prirodni dezodoransi

Skrećemo vam pažnju ekološki prihvatljive proizvode koje lako možete napraviti sami. Umjesto dezodoransa koristim običnu sodu bikarbonu. Soda bikarbona Namažem