HEKLANJE

7 savjeta za povećanje čitateljstva vašeg bloga

Privlačenje prometa na blog ili web stranicu dovoljno je izazovno. Stoga od samog početka, kada počnete vidjeti posjetitelje koji dolaze čitati vaš blog, budite sigurni da im je ugodno ostati. I postoji niz načina na koje im možete pomoći da učine upravo to.
Evo sedam vitalnih sastojaka za izgradnju uspješnog bloga s odanim sljedbenicima.

  1. Redovito objavljujte.

Kako se vaši čitatelji upoznaju s učestalošću vaših postova, to će utjecati na njihovo ponašanje u posjetu. Ako vaši čitatelji znaju da svaki dan objavljujete svježi sadržaj, vjerojatno će ga svaki dan dolaziti čitati. Ako znaju da objavljujete ponedjeljkom, srijedom i petkom, tada će doći.



  1. Ostanite na temi.

Držite se svoje niše. Ako vaš blog nema nišu, dajte je. Čitatelji vole blogove koji su usredotočeni na određenu temu ili temu. Ako nemate temu i samo objavljujete o bilo čemu, onda je manja vjerojatnost da će čitatelji postati strastveni za vaš blog i vjerojatno će se preseliti negdje drugdje.

  1. Koristite smislene naslove u objavama.

Ovo ne samo da jasno najavljuje o čemu se post radi, već će pomoći ljudima da se kreću vašim blogom i također će utjecati na vaš rang u tražilicama.

  1. Interakcija sa svojim čitateljima.

Zamislite svoj blog kao razgovor. Ti objavljuješ. Komentiraju čitatelji. Budite aktivni i pozitivni dok komunicirate i razgovarate sa svojim čitateljima.

  1. Istaknite svoje najbolje postove.

Ne dopustite da se vaši najbolji postovi izgube u vašim arhivama. Uvijek je dobra ideja povezati na svoje najbolje postove iz kategorije ‘najbolji postovi’ na glavnoj stranici.

  1. Omogućite dobru navigaciju popularnim stranicama

Ako pomognete ljudima da pronađu ključne stranice na vašem blogu, njihov posjet bit će puno ugodnije iskustvo.

  1. Izbjegavajte neobjavljivanje u produljenim razdobljima.

Ako netko posjeti vaš blog i otkrije da je zadnji post bio prije tri tjedna, vjerojatno će biti razočaran. Ako ne objavite, ljudi bi vam mogli dati prednost sumnje i vratiti se za nekoliko dana da provjere, ali bolje je vjerovati da će brzo izgubiti interes ako ispadnete iz svog redovnog rasporeda i prestanete objavljivati.
Evo ga. Sedam malih savjeta koji će učiniti veliku razliku čitateljstvu vašeg bloga. To nije raketna znanost. To je samo korištenje zdravog razuma kada objavljujete i komunicirate s vašim čitateljima.
8 jednostavnih, ali vrlo učinkovitih načina da zaradite novac na svom blogu
Bloganje je jednostavno potrebno za svakog internet marketinga. Ne možete se osloniti samo na stare tehnike. Morate se probuditi uz BUM web 2.0 marketinga. Ako ne znate ništa o zaradi na svom blogu, onda je ovih 8 koraka za vas

  1. Privucite promet na svoj blog. Prvi korak za stvaranje novca od svog bloga je privlačenje prometa na njega. Stoga morate naučiti kako optimizirati svoj blog kako bi ga tražilice indeksirale. Također možete koristiti druge alate za generiranje prometa kao što su marketing članaka, objava na forumu itd.
  2. Optimizirajte naziv svog bloga. Nazivi blogova, kao i svi drugi nazivi domena, moraju imati ove karakteristike kako bi potaknuli promet na vaš blog: Moraju sadržavati relevantne ključne riječi, sadržavati najviše 30 znakova, lako se pišu, lako pamte i moraju komunicirati što cijeli blog je sve o.
  3. Oglašavajte se na svom blogu. Ovo je najlakši način da svoj promet pretvorite u instant novac. Možete se odlučiti za korištenje Google adsense-a i svaki put kada vaši posjetitelji kliknu ove oglase, odmah ćete zaraditi novac.
  4. Izgradnja linkova. Razmijenite veze s drugim web stranicama ili blogovima koji dijele temu vašeg bloga. Zapamtite, tražilica će rangirati vaš blog na temelju količine i kvalitete poveznica koje upućuju na njega.
  5. Pridružite se plaćenim blogerskim mrežama. Također možete zaraditi pisanjem svojih recenzija i mišljenja o raznim proizvodima i uslugama koje se nude na internetu.
  6. Redovito ažurirajte svoj blog. Dajte svojim čitateljima nešto čemu se mogu radovati svaki put kada posjete vaš blog. Objavljujte nove članke, slike, video ili audio zapise barem dva puta tjedno kako ne biste izgubili interes čitatelja.
  7. Izbjegavajte gramatičke i pravopisne pogreške. Provjerite svoj sadržaj kako biste bili sigurni da nema grešaka. Korisnici na mreži mogu se lako iznervirati gramatičkim i pravopisnim pogreškama i to shvatiti kao nepažnju s vaše strane.
  8. Budite drugačiji. Pobrinite se da se vaš blog ističe. Ponudite jedinstven sadržaj i jedinstven dizajn bloga koji će pokazati vašu osobnost.

S ovih 8 koraka sigurno možete imati neke ideje o tome kako zaraditi novac sa svojim blogom. Ovaj članak je samo vodič, ali vrlo moćan ako ga znate koristiti.



Mogućnosti kućne franšize

Potencijalni primatelji franšize koji traže poslovnu priliku od koje se može pobjeći nikada nisu imali tako veliki izbor. Davatelji franšize

Osnove višestruke Mastercard kartice

Osnove višestruke Mastercard kartice Kreditna kartica je blagodat napredne civilizacije koja je revolucionirala koncept trošenja i prijenosa novca. Pomak je

Osnovni vodič za web hosting

Ako ste relativno novi u konceptu posjedovanja vlastitog mjesta na webu, ovaj vam članak može pomoći da upoznate neke od