HEKLANJE

7 stvari koje mogu uzrokovati bol tijekom seksa

TEMU APP 100 E KUPON

“Seks je posebna veza u vezama. Posljednje što parovi žele je bol tijekom ove intimnosti! Žene ponekad mogu osjetiti bol ili bol tijekom seksa, a ti bolovi zapravo ukazuju na neke probleme. Govorimo o nekim problemima koji mogu uzrokovati bol tijekom odnosa “.
VAGINALNE INFEKCIJE
Ako imate infekciju rodnice, tijekom spolnog odnosa mogu vas osjetiti svrbež, peckanje i iritacija, kao i bol. Najbolje što ovdje možete učiniti je izbjegavati seks dok infekcija ne bude pod nadzorom. Ako imate gljivičnu infekciju, možete je riješiti kremama ili čepićima koje možete kupiti u ljekarni. ali bakterijski vaginitis je infekcija zbog koje biste trebali posjetiti svog liječnika. Da biste utvrdili u čemu je problem, ne biste trebali zanemariti posjet stručnjaku, za svaki slučaj, i primjenu liječenja koje je dao liječnik. Obje su vrlo česte infekcije i mogu se riješiti u kratkom vremenu pravilnim liječenjem.
INFEKCIJA MOKRAĆNOG TRAKTA Infekcije
mokraćnog sustava vrlo su bolne. Ako imate simptome žarenja prilikom mokrenja, često mokrenje, trebali biste odmah posjetiti svog liječnika. Infekcija mokraćnog sustava također može uzrokovati bol i bol tijekom odnosa. Stručnjaci navode da će smanjenje sode, kave i čaja skratiti vrijeme liječenja ove infekcije. Također, mokrenje prije i nakon seksa može pomoći u prevenciji infekcije mokraćnog sustava.
STDS
Samo čuvanje izraza „STD“ može biti dovoljno da se zabrinete. Da, spolno prenosive bolesti znače spolno prenosive bolesti, a ove bolesti također mogu uzrokovati bol tijekom odnosa. Ako imate takvu sumnju, trebali biste posjetiti liječnika bez gubljenja minute.
Ciste na jajnicima i miomi maternice
Ciste i miomi također ponekad mogu uzrokovati bol tijekom seksa. Uzrok i liječenje možete saznati samo posjetom liječniku. Ne brinite, oba problema imaju rješenja. Ovaj problem nestaje s lijekovima, a ponekad i kirurškim operacijama.
SUHO
Suhoća rodnice najčešće je stanje koje uzrokuje bol tijekom seksa. Razloga za suhoću može biti nekoliko. Promjene hormona, nuspojave lijekova, nizak libido ili nedovoljna stimulacija glavni su uzroci suhoće. Trebali biste posjetiti svog liječnika o najboljem rješenju za vas.
ENDOMETRIOZA (ČOKOLADNA CISTA)
Endometrioza je bolan problem koji se javlja kao rezultat rasta sloja endometrija, koji pokriva unutrašnjost maternice, u drugoj regiji izvan maternice. Ovaj problem može uzrokovati bolni spolni odnos i bolne menstruacije. Ipak, to je stanje koje se može izliječiti.
OZLJEDA ROĐENJA
Možda ćete neko vrijeme osjećati bol nakon porođaja, a ti se bolovi mogu očitovati i tijekom spolnog odnosa. Da biste to spriječili, prvo što trebate učiniti je pričekati spolni odnos dok vam liječnik ne da pristanak. Možda ćete osjetiti bol čak i nakon što vam to odobri liječnik. Imajte na umu da vaše tijelo još uvijek liječi i može potrajati neko vrijeme. Pokušajte sporo raditi i po potrebi upotrijebite mazivo. Ako se ovaj problem i dalje javlja, obavijestite svog liječnika.

Plastični dug

Dug U Americi nije samo prihvaćeno da je većina nas u dugovima po kreditnim karticama do koljena, to je i