HEKLANJE

7 stvari u kojima ne biste trebali žuriti u vezama

“Bez obzira na to koliko želite biti u vezi, vjenčati se ili imati djecu, definitivno je bolje ne žuriti sa stvarima dugoročno. Važno je imati neka prijateljstva prije nego što započnete vezu i dobro ih upoznati prije donošenja ozbiljnih odluka. Požurite u vezama. Govorimo vam 7 važnih stavki koje ne biste trebali činiti. ”
biti voljen odmah
Ako ste zaljubljeni u nekoga, ne morate mu ponuditi odskok. Možda bi bilo bolje da se upoznate prije nego što stvarno izađete. Bit će vam lakše započeti veze ako s njim razvijete snažno prijateljstvo.
Seks
Ne seksajte se ako niste sigurni želite li to zaista. Bolje je to ne činiti nego što ćete požaliti kasnije. Ako vas partner iskreno voli, neće vas napustiti samo zato što se ne osjećate spremnima za seks, bit će strpljivi i razumljivi.
Govoreći da te volim
Ne bi trebao govoriti ove dvije riječi dok ne budeš potpuno siguran da su istinite. Mnogo je vrijednije reći svom ljubavniku ne brzo, već sa stvarnim osjećajem. Zato nemojte reći “volim te” dok se ne uvjeriš da je to istina.
idi u istu kuću
Početi živjeti sa svojim ljubavnikom vrlo je velik korak. Ako se uselite u istu kuću nedugo nakon što je započela vaša veza i stvari ne idu onako kako ste se nadali, ako odete, jedna od strana morat će se reorganizirati. Prije nego što se odlučite za zajednički život, trebali biste se dobro poznavati i biti sigurni u svoje osjećaje. Zapamtite, upoznati nekoga i dobro se zabaviti nikad nije isto što i živjeti u istoj kući!
Vjenčati se
Nema razloga trčati u brak! Ako nekoga volite, voljet ćete ga i dalje bez prstena na prstu. Protiv je prirodi ove situacije da se vjenčate samo da biste bili ‘vjenčani’! Vjenčajte se kad se obje strane osjećaju potpuno spremnima, da ne pobjegnu pritiscima ili da se vjenčaju što je prije moguće.
Upoznavanje partnera s obitelji
Upoznavanje partnera s obitelji znači da s njima razmišljate o budućnosti. Čak i ako to ne učinite s ovom namjerom, roditelji obično razumiju situaciju. Zato biste stvarno trebali upoznati svog ljubavnika prije nego što ga predstavite svojoj obitelji.
imati djecu
Kad se udala, “Kad je dijete?” Pitanja počinju dolaziti. Još jedna fraza koju ćete vrlo često čuti je “Vaš biološki sat otkucava!” bit će. Ne podlegnite pritisku okoline i ne rađajte djecu čim se vjenčate. Naravno, ako želite odmah imati djecu, onda je situacija drugačija. Ali ako ne mislite tako, najbolje bi bilo pričekati nekoliko godina, uživati ​​u braku i naviknuti se. Napokon, dijete je velika odgovornost i ponekad može dovesti do ozbiljnih problema u neraspoređenim brakovima.

Zašto se ljudi boje mraka?

Kad nestane struje, osjećamo strah i počinjemo pažljivije promatrati okolinu. Čak i najmanji pokret može nas naježiti. Strah uvijek osjećamo

Kako provjeriti povijest automobila?

Danas, kada razmišljate o kupnji rabljenog automobila, ključno je osigurati da donesete informiranu odluku. Povijest automobila može vam pružiti ključne