HEKLANJE

7 zanimljivih razloga zbog kojih donji libido!

“Libido vam je danas nizak, ali zar ne znate zašto? Odgovor na ovo pitanje možda je nešto što niste očekivali. Pogledajte 7 zanimljivih razloga koji snižavaju libido, možda je i vaš jedan od njih!”
Jedete previše sira Stvari koje jedete mogu smanjiti vaš libido. Stručnjaci kažu da jedete previše siralibidoKaže da bi to moglo imati negativne učinke. Uz sir, jogurt, žitarice i alkohol također mogu imati učinak na snižavanje libida.
Ako ste jako pod stresom
Stres negativno utječe na mnoge stvari u životu. Jedna od njih je definitivno spavaća soba. Što ste više pod stresom, teže se opustiti i zabaviti.
Žeđ
Nitko više ne zna koliko je važno piti dovoljno vode. Ali jeste li čuli da žeđ može utjecati i na vaš seksualni život? Ako ne pijete dovoljno vode, mogu se pojaviti glavobolje, umor i razdražljivost, kao i suhoća rodnice.
Ako trebate više sna Ako ste
umorni, nećete imati dovoljno energije da poljubite svog partnera, a kamoli seks. Ako vam je libido nizak, provjerite jeste li dovoljno spavali u posljednjih nekoliko dana.
ako pušite
Ne trebamo jednu po jednu zdravlju objašnjavati štete pušenja. Jer po našem mišljenju, nema nikoga tko ne zna za tu štetu. Uz štetu koju nanosi unutarnjim organima i koži, pušenje je usko povezano i sa spolnim životom. Pušenje može smanjiti protok krvi u genitalijama, što može dovesti do smanjene želje za seksom i nedostatka užitka u seksu.
Zajedničko jedenje slatkiša
Ovo je prilično zanimljiva stavka. Naime, vjerojatnije je da ćete poželjeti seks s partnerom prije nego što jedete desert. Nakon što pojedete slatko, možda nećete htjeti imati spolni odnos jer razina testosterona može drastično pasti nakon skoka šećera u krvi.
Ako imate prekomjernu težinu
Ako ste teži od idealne težine, to može utjecati na vaš spolni život. Pojedinci koji imaju psihološku prekomjernu težinu možda se neće smatrati privlačnima i seksi, što kao rezultat toga možda neće htjeti imati spolni odnos.
S druge strane, povećana količina masnog tkiva u tijelu može uzrokovati hormonalne promjene, što može dovesti do seksualnih disfunkcija.