HEKLANJE

Aerobik videa – dovodi vas u formu!

TEMU APP 100 E KUPON

Koristim videozapise aerobnih vježbi već otprilike godinu dana i dopustite mi da vam kažem ako imate pravu postavu i ispravan stav, funkcioniraju jednako dobro kao stvarni sat aerobika sa skupim osobnim trenerom. Iako mnogi ljudi kupuju videozapise o aerobiku, a zatim ih ostavljaju tamo i skupljaju prašinu, i nikad ništa ne rade s njima, mnogi drugi ih koriste kako bi krenuli u zdraviji i uspješniji život. Koja je razlika? Zašto aerobik videozapisi čine čuda za neke ljude, ali prolaze užasno za druge? Dopustite mi da objasnim.

Vidite, razlog uopće nisu videi aerobika, već osoba koja ih gleda. Prva i najvažnija stvar je stav. E sad, svi smo to već čuli, ali moram još jednom naglasiti: stav je sve. Ispravan stav prema tjelovježbi omogućit će vam da pronađete radost u satima znojenja zbog kojih biste inače mogli odustati od primamljive dokolice na kauču od krumpira. Ispravan stav ključan je za vaš uspjeh. Od samog početka trebate postaviti realne i ostvarive ciljeve te stalni raspored vježbanja koji će vam pomoći da se približite svojim ciljevima. To nije lak zadatak, znam. I nitko ili ništa vam ne može pomoći. Motivacija ne može doći iz aerobnih videa, ona mora doći iznutra.



Najvažnije je da redovito vježbate. Radeći svaki aerobik video dva puta svake treće nedjelje neće uspjeti. Čak i ako u početku nikad ne prođete kroz svoje aerobne videozapise, morate ih koristiti svaki dan ili od njih nećete dobiti maksimalne rezultate, jedva ćete postići ikakve rezultate, istina. Postavite razumne ciljeve i držite ih se. Nije dobro reći sebi da ćete svaki dan vježbati dva sata uz svoje videozapise aerobika, a onda odmah pasti. Postavite male ciljeve, one za koje znate da možete uspjeti, kako biste izgradili samopouzdanje.

Jednako je važno imati dobar prostor za vježbanje aerobika. Ako živite u malenom jednosobnom stanu s odjećom razbacanom po podu, zaboravite. Možete koristiti neke aerobne videozapise s manje prostora nego što mislite, ali ako ne oslobodite barem malo prostora za kretanje, nikada nećete postići nijedan od svojih ciljeva vježbanja, a to je užasna isprika. Početak vašeg aerobnog treninga zapravo je određivanje vremena, raščišćavanje prostora i osposobljavanje. Ne očekujte trenutni uspjeh od korištenja svojih aerobnih videa. Bit će to vrlo naporan posao i možda ćete ponekad poželjeti odustati. Ali ako ustrajete, u roku od mjesec dana primijetit ćete velike promjene.