HEKLANJE

Affiliate marketing može vam donijeti veliku zaradu

Tražite način da poboljšate svoju zadnju liniju? Affiliate marketing izvrstan je resurs za programere web stranica ili trgovce. Programeri web stranica mogu ostvariti dodatnu zaradu na svojim web stranicama, a trgovci mogu prodavati svoje proizvode ili usluge uz pomoć brojnih trgovaca. Ako ste novi u affiliate marketingu, evo nekoliko dobrih savjeta o korištenju affiliate marketinga.

Affiliate marketing je super jednostavan. Otvorite račun na mnogim stranicama za affiliate marketing kao što su Amazon, Clickbank, Commission Junction i Paydotcom. Unutar ovih stranica možete lako pronaći proizvode dobavljača koje želite prodati. Većina ovih proizvoda plaća izuzetno visoke provizije. Na primjer, na Clickbanku možete pronaći proizvode koji plaćaju najmanje 50%. Za proizvode na Amazonu očekujte 5 do 10%.



Nakon što se prijavite i odaberete svoje proizvode, možete jednostavno kopirati i zalijepiti kod proizvoda pridruženog dobavljača na svoju web stranicu. Kada osoba posjeti vašu stranicu i zainteresirana je za kupnju affiliate proizvoda, prosljeđuje se na web stranicu za affiliate marketing kako bi izvršila tu kupnju. Automatski dobivate dobru proviziju za pronalaženje kupca.

Za trgovce koji imaju proizvode za prodaju, možete lako doći do tisuća kupaca svaki dan nudeći visoke provizije pridruženim trgovcima. Što je veća provizija ili popularniji proizvod, veća je šansa da će web programeri postaviti vaš proizvod na svoje web stranice za prodaju. Dakle, ako želite ostvariti zdravu zaradu s web-stranicom ili proizvodom, potražite affiliate marketing.