HEKLANJE

Affiliate marketing; Što je to za vas – ili, kako zaraditi prodajući tuđe stvari.

Što je affiliate marketing? Recimo to ovako. Koliko ste puta rekli prijatelju ili rođaku o proizvodu ili usluzi koja vam se sviđa, što je rezultiralo njihovom kupnjom tog proizvoda ili usluge? Sada zamislite da radite istu stvar na Internetu, ali u mnogo većoj mjeri. Sada zamislite da vam tvrtke koje upućujete ljudima plaćaju proviziju za vaše preporuke. Tako funkcionira affiliate marketing.

Prednosti pokretanja affiliate marketinga uključuju:



Obično je besplatno pridruživanje većini partnerskih programa.

Mogućnost rada od kuće, biti sam svoj šef i odrediti svoje radno vrijeme.

Troškovi pokretanja obično su niski. Djelić onoga što tradicionalno poslovanje može biti.

Ne morate brinuti o korisničkoj službi, inventaru, otpremi ili primanju.

Lako je započeti s affiliate marketingom. Postoje mnogi online programi koji vam pomažu i omogućuju vam da odmah počnete.

Možete raditi puno ili pola radnog vremena.

Iznenadili biste se koliko se affiliate marketinga događa vani. Znam da jesam. Svuda je oko nas. Na primjer, kada se vozim iz svog stambenog naselja, pokraj ceste su mali znakovi koji oglašavaju web stranicu za upoznavanje. Viđam ove znakove svaki dan, ali nisam shvatio da ih je ondje stavio marketinški partner za web mjesto za upoznavanje. Sljedeći put kada budete kupovali u svojoj omiljenoj online trgovini, pokušajte se pomaknuti do samog dna njihove početne stranice. Vidjet ćete da mnogi od njih imaju malu poveznicu na dnu svoje stranice s oznakom “affiliate”. Za primjere pogledajte stranice Amazon.com i Dell Computers. Te tvrtke traže ljude koji će reklamirati njihove proizvode. Koliko ste puta kupili nešto na internetu i završili kupnju putem Clickbanka? Clickbank je mreža partnerskog programa. Sebe opisuju kao “…najveće internetsko digitalno tržište”. Oni su zapravo posrednici između podružnica i pravih prodavača proizvoda. Ako imate e-knjigu koju želite prodati, možete je staviti na Clickbank. Kada netko kupi vašu e-knjigu, i podružnica i Clickbank dobivaju postotak od prodaje.



Ono što mi se najviše sviđa kod affiliate marketinga jest da je potrebno vrlo malo održavanja. Nakon što postavite svoju web-stranicu i pridružene oglase, vaša kućna tvrtka može biti na autopilotu.

Nije neuobičajeno da se podružnice oglašavaju za više tvrtki, stvarajući više tokova prihoda. Iako se obično preporučuje fokusiranje na jednu određenu vrstu proizvoda. Na primjer, možda imate web mjesto koje promovira internetske stranice za upoznavanje ili mogućnosti rada kod kuće.

Postoji mnogo mogućnosti za one koji to žele. Treba malo truda tijekom mjeseci vašeg pokretanja, ali ako se toga pridržavate, možete očekivati dodatnu zaradu, ostati kod kuće sa svojom djecom ili zamijeniti postojeći prihod radeći manje sati. Ako se namjeravate upustiti u affiliate marketing, trebali biste puno istražiti. Puno je ljudi koji probaju affiliate marketing, ne drže ga se i ne uspiju, ali ima i onih koji su uporni i na tome zarađuju puno novca. Najbolji savjet koji mogu dati je, počnite polako, istražite, testirajte da vidite što radi i držite se toga!



Zanimljivosti o znoju

Ljudsko tijelo sadrži približno 2-4 milijuna znojnih žlijezda koje se nalaze u vanjskom tkivu kože. Većina tih žlijezda nalazi se

Slanje članka – Google PR

Slanje članaka može vam pomoći da ostvarite veću prodaju na web-mjestu, generirate više prometa, povećate svoj Google PR i čak