HEKLANJE

Ako udana žena izgleda dobro, zaslužan je muž

Ako udana žena izgleda dobro, unatoč svojim godinama, morate doći i rukovati se s njezinim mužem. I sa značenjem mu pogledajte u oči. To je njegova zasluga.
Svoju suprugu nije mučio gadnim ludorijama. Nisam na nju bacio prljavi posao. Nije je prozivao, nije je kritizirao, nije vikao grubim glasom.
Zagrlio ju je, poljubio i volio. I govorio je pohvale i komplimente. I zaštićen od opasnosti. I utješen tjeskobom. I zahvaljujući dobrom tretmanu, dobio je ljepoticu. To je tako jasno s četrdeset godina!
Žena dobrog muža je lijepa, elegantna, mirna. Sjedi u sebi i smiješi se. Ili radiš nešto oko kuće. Ili samo navečer šetati ruku pod ruku sa suprugom, a svi ostali muževi su ljubomorni.
I misle: zašto moja supruga nije takva? Ah, tako je jasno zašto – ženu treba zaštititi i čuvati poput ratnog konja. Poput skupocjenog automobila. I jednostavno – kao osoba.
A pored svake oženjene sredovječne ljepotice postoji jedan koji se mora rukovati – njezin suprug. I, naravno, postoje usamljene lijepe dame. A vjerojatno postoje supruge koje su u nesretnom braku zadržale ljepotu i dostojanstvo – ali takve supruge nikada nisam upoznao.
Morate se brinuti za svoju ženu od malih nogu – i tada će ona zasigurno ostati ljepotica i pametna djevojka. I svi će reći, kažu, čovjek i njegova supruga imaju sreće!
Možda sretan. No, prije je to zasluga mudrog i ljubaznog supruga. Izgled i karakter žene uvelike ovise o postupanju s njom. A od lijepih riječi sjajimo i izgledamo mlađe. Od zagrljaja smo vitkiji. Od poljubaca postajemo ljepši i draži …
A odrasloj ženi je uvijek jasno je li njezin muž dobar ili nije. A muškarci biraju koga žele vidjeti pored sebe: ljepoticu ili čudovište.
Mi žene samo trebamo malo topline i naklonosti. Ljubazne riječi i podrška. A ostatak nekako opraštamo – mnogo se može oprostiti ljubavi …
Anna Kiryanova

Jeste li kreditno sposobni?

Imati dobar kredit ključno je u današnjem svijetu. Prihvatljiv kredit općenito će vam donijeti ono što želite, ali loš kredit

Kućni tretmani za paučaste vene

PRIRODNI TRETMANI ZA PROŠIRENE I PAUKOVE VENE Proširene vene i teleangiektazije (paučaste vene) vidljivi su znakovi problema s venskom insuficijencijom,