HEKLANJE

ANTI SEO OPTIMIZACIJA WEB STRANICA

TEMU APP 100 E KUPON

Svi nam pričaju na svakom koraku kako je SEO optimizacija nužno potrebna za našu web stranicu. Puna nam je više kapa pustih priča, bajki i legenda zato želim napisat članak o anti SEO optimizaciji.
Anti SEO optimizacija ili što napraviti kako bi izbjegli dobru SEO optimizaciju. Slijedite ove korake i napokon budite drugačiji jer vama nikakva optimizacija ne treba. Stvari koje nikada ne smijete učiniti ako želite dobro optimizirati stranicu ili stvari koje morate odraditi kako bi postigli anti SEO optimizaciju.
01. Cloaking
Dizajniranje i programiranje web stranice tako da tražilice vidi jedno, a posjetitelji vide drugi sadržaj, takozvano “maskiranje”. Ovo možete postići s skrivenim preusmjeravanjem i odličan je prvi korak za anti SEO. Maskiranje svoje web stranice je siguran način kako što prije biti izbačen iz rezultata pretraživanja od Googlea.
02. Udvostručite sadržaj
Radite masovni copy/paste, kad dođete na neku web stranicu ili blog kopirajte kompletne članke na svoju stranicu, radite to što više i što češće jer zašto bi pisali kad možete kopirati??! Google će vas zasigurno neće nagraditi boljim rangiranjem, odličan nastavak anti SEO taktike.
03. Neka Robot radi za vas
Baš kao što je to dobra ideja da duplate ogromne količine sadržaja, još je bolja ideja da postavite robota koji će pisati sadržaj za vas. Postoje programi koji jedva čekaju da krenu duplicirati isti sadržaj. Ako vas Google uhvati, a prilično je dobar u lovu, možete očekivati pad PR-a kao jednu od nagrada. Izvrsno!
04. Pišite ključne riječi koje se ne odnose na sadržaj
Meta ključne riječi nisu tako važne za Google više. Međutim, kada se popis ključnih riječi koje se izravno ne odnose na vašu stranicu ponovite istu ključnu riječ barem 30 ili više puta. Spamanje ključnim riječima uz navođenje svake riječ u rječniku je odličan način da se vaše rangiranje na Google naglo spusti.
05. Linkajte loše i spam stranice
Google obožava pronaći linkove prema spam stranicama i povezivanje na njih je odlično
06. Sakrij što više teksta
Sakrite ključne riječi čineći boju pozadine istu kao i boju fonta. Google i druge tražilice su sve sofisticiraniji u lovu na skriveni sadržaj i vjerojatno će vas pronaći i ukloniti sve stranice iz svojih indeksa. Fenomenalno!
07. Nabildajte Title
Dodajte što više riječi i li fraza u svoj Title to jest naslov stranice, ne berite brige o tome što pišete nego samo rokaj – snimaj što god vam palo napamet. Što više teksta u naslovu to će anti SEO biti jači!
08. Širite viruse, trojance i ostalo
Ako imate svoje viruse, trojanske konje odličnom ako nemate nije ih teško nabaviti pa to odradite čim prije. Kada nabavite poveću količinu lošeg softwarea sve postavite na stranicu. Google će vas ukloniti iz svojih indeksa za opće dobro. Juhu!!
09. Koristite ulazne stranice ili gateway stranice
Ulazne stranice su stranice koje su optimizirane za jedan ključni pojam, ali stvarno su dizajnirane da vas na kraju dovedu do različitih sadržaja. Koristite ih!
Zaključak
Nemojte biti očajni. Anti SEO Optimizacija web stranica za Google će upaliti ako ste se pridržavali svih koraka. Pokušajte izigrati ljude, budite lijeni oko izrade stranice.
Ok, ako ste stvarno pomislili da ozbiljno pišem morat ću vas razočarati, anti SEO je nešto što vjerujem nitko ne želi ali eto imate upute kad vam jednom padne mrak na oči. Ako želite odraditi odličnu SEO optimizaciju radite sve suprotno od anti SEO optimizacije.

Poslovni web hosting

U današnjem konkurentnom poslovnom svijetu morate iskoristiti sve resurse koje možete pronaći kako biste održali svoje poslovanje. Usluga poslovnog web