HEKLANJE

Automatski odgovor na jednostavan način

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko tko ima web mjesto i želi komunicirati sa svojim potencijalnim i postojećim klijentima kako bi povećao konverzije prodaje, zna da većinu njegovog posla može obaviti automatski odgovor. Automatski odgovor ne treba podcjenjivati jer je on vitalni alat za online prodaju, automatizira daljnji prodajni proces, šalje informacije u unaprijed zadanim intervalima i može se programirati do 10 godina unaprijed s automatskim odgovorom postavljenim da radi svoj posao. stvarno možete zaraditi dok spavate.

Ljudi obično ne kupuju prilikom prvog posjeta web stranici, vole razgledavati izloge tražeći pravi proizvod po pravoj cijeni. Imati automatski odgovor je kao imati vrlo jeftinog prodavača koji radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini.



Web stranica koja nudi besplatnu e-knjigu ili preuzimanje zahtijevat će od potencijalnog kupca da ostavi svoju adresu e-pošte za dostavu. Tada automatski oživljava. Unaprijed postavljeno s uputama Automatski odgovor će u unaprijed određeno vrijeme poslati niz poruka obavještavajući kupca o proizvodu koji su pogledali na vašoj web stranici, baš poput prodavača, obavijestit će ga sve o proizvodu, čemu služi, zašto je bolji nego vaši konkurenti, što će učiniti za njih i informirajte ih o najnovijim vijestima i ponudama putem teksta, glasa ili videa.

Profesionalno obavljeno praćenje urezat će ime i proizvod u mozak kupca, pridobiti njihovo povjerenje da uvijek iznova kupuju na stranici.

Danas jednostavno nije dovoljno imati web stranicu, postoje milijuni web stranica i stotine stranica koje nude istu vrstu proizvoda. Potrebna je prednost u odnosu na konkurente kako bi se kupci privukli na web mjesto i kupili. Automatski odgovor sam po sebi neće dati web stranici prednost, ali sumnjam da će prednost biti postignuta bez automatskog odgovora.