HEKLANJE

B2b tržišta odjeće i nakita

Zbog današnjih tehnoloških inovacija, trgovina robom sada se može obavljati online. Dionice se prodaju i kupuju putem interneta. Sve vrste robe kupuju se i prodaju i putem interneta. Trgovina između poduzeća (B2B) također se odvija putem interneta.

B2B trgovina



Internetska B2B trgovina obično se odnosi na trgovinu između proizvođača i distributera te distributera i prodavača robe. Kontakt između dobavljača i kupca obično se uspostavlja online, osobito na B2B tržištima ili B2B mrežnim stranicama. Dobavljači opisuju svoje poslovanje i navode svoje zalihe. Kupci, sa svoje strane, traže dobavljača/e koji im mogu dati ono što im je potrebno u pogledu vrste robe, količine, kvalitete i cijene te nastavljaju kontaktirati svoje odabrane dobavljače/dobavljače.

Internetska B2B trgovina nije ograničena geografskim granicama. Kupac bi mogao otići na B2B trgovačka mjesta sa svjetskom bazom članstva ako želi nabaviti zalihe s offshore teritorija. Korespondencija između trgovinskih strana obično se odvija online, a plaćanja se obrađuju putem internetskog prijenosa sredstava i bankovnih usluga.

B2B trgovina je slična, ali ne i ista kao online maloprodaja. Slično je jer se kontakt i prodaja odvijaju online. Postoje i dobavljači koji izlažu ili prodaju svoju robu na aukciji, a postoje i kupci koji traže najbolju kvalitetu robe po najboljoj cijeni.

Međutim, dobavljači i kupci u B2B trgovini razlikuju se od onih u online maloprodaji. U potonjem, dobavljači su trgovci na malo, a kupci su krajnji potrošači koji će koristiti kupljeni proizvod ili robu. U prvom su i dobavljači i kupci vlasnici poduzeća ili subjekti.

Kupci u B2B trgovini nisu krajnji korisnici robe kojom se trguje. Oni su korak više u opskrbnom lancu od krajnjih korisnika; oni će biti izravni prodavači robe. U nekim slučajevima kupac može biti i proizvođač koji je kupio sirovine za vlastitu proizvodnju robe (recimo brodograditelj koji kupuje klima uređaje za svoju liniju).

B2B trgovina odjećom i nakitom

Mrežno B2B trgovanje posebno je korisno u industriji odjeće i nakita. Američki trgovac na malo može izravno naručiti veleprodajne saronge, Aloha haljine, kaftane, heklane haljine i druge vrste odjeće iz tvornica odjeće u drugim zemljama poput Indonezije. Dodaci i nakit od srebra također se mogu naručiti izravno iz azijskih tvornica ili njihovih ovlaštenih distributera. Maske, plemenski artefakti i rezbarije također se mogu kupiti izravno putem B2B trgovačkih portala.



Ako želite postati trgovac odjećom i nakitom, morate ozbiljno razmisliti o tome da postanete član B2B trgovačke stranice kako biste imali pristup ovlaštenim distributerima i proizvođačima. S druge strane, na webu možete pregledavati veleprodajne trgovce odjećom i nakitom i pronaći one koji nude kvalitetnu robu po razumnim cijenama.

Odabir prave kreditne kartice

Dolaze dan za danom. Ponekad dva, tri ili četiri odjednom. Ponude kreditnih kartica. Industrija kreditnih kartica vrlo je konkurentna, a