HEKLANJE

BMW predstavio M4 Competition kabriolet M xDrive (video)

BMW je najavio da će u srpnju ove godine tvrtka započeti proizvodnju i prodaju novog M4 Competition Cabrio, koji će biti opremljen sustavom pogona na sva četiri kotača M xDrive.
M4 Competition Cabrio, koji debitira sa šestcilindričnim rednim motorom M TwinPower Turbo s maksimalnom snagom od 510 konjskih snaga i maksimalnim okretnim momentom od 650 Nm, obećava sposobnost ubrzanja od 0 do 100 km / h za samo 3,7 sekundi .
Za novi M4 Competition Cabrio, koji je opremljen osmostepenim robotiziranim M Steptronic mjenjačem i Active M Differential, BMW je pružio mogućnost naručivanja vanjskog paketa M Carbon, kao i portfelja dodatne opreme BMW M Performance Parts.
Sklopivi tekstilni strop, koji transformira tijelo za 18 sekundi, 40 je posto lakši od svog prethodnika, dok je raspoloživi teretni prostor za 80 litara više.
Kao dodatak za M4 Competition Cabrio, BMW nudi paket M Race Track koji smanjuje težinu automobila za 25 kilograma i uključuje elemente kao što su M Carbon keramički kočni diskovi, jedinstveni M naplatci od lakih legura, sjedala M Carbon i još mnogo toga.

Internet kao izvor zarade

Internet je medij koji je sa svojom pojavom, donio brojne pogodnosti. Od velikoj broja pogodnosti korištenja interneta, jedna je od