HEKLANJE

Brzo tonirajte trbuh i struk

TEMU APP 100 E KUPON

Ako sanjate ravan trbuh i vitak struk, vrijeme je da svoje snove ostvarite! Predlažemo da se upoznate s jednom jednostavnom vježbom, izvodeći koju možete sunčati na plaži u najotkrivenijem kupaćem kostimu i diviti se vlastitoj figuri bez oklijevanja.
Brzo tonirajte trbuh i strukPostoji sjajan način za toniranje mišića trbuha i struka tako da drugi zavide na trbušnjacima. No, prije nego što započnete s treniranjem, morate shvatiti da se nemoguće riješiti suvišnih kilograma u jednom određenom dijelu tijela, jedina opcija koja će tanki struk je prilagodba prehrane i redovito vježbanje. Samo ovaj pristup omogućit će promjenu tijela do neprepoznatljivosti u najkraćem mogućem roku.
Prilagođavanje prehrane za vitku figuru
Ako želite smršavjeti, posebno u području trbuha, prvo biste trebali pregledati svoju prehranu. Svakako biste u svakodnevnu prehranu trebali uključiti svježe povrće i voće, koje sadrži značajnu količinu vlakana, antioksidansa i drugih korisnih tvari. To će tijelu pružiti potrebnu količinu energije. Također morate pokušati smanjiti količinu slatkiša, rafinirane hrane i alkoholnih pića koja nisu najbolja za zdravlje. Ne zaboravite piti više tekućine, bolje od pročišćene vode ili biljnih čajeva.
Učinkovit trening za tisak
Ovaj trening omogućit će vam brzo toniranje mišića struka i trbuha. Glavna stvar je redovito to raditi. Vježba je vrlo jednostavna:
početni položaj – ležeći leđima na strunjači, trebali biste podići noge u obliku slova V, saviti ruke u laktovima, dodirujući sljepoočnice prstima, tako da su dlanovi usmjereni prema gore;
bez mijenjanja položaja nogu, trebali biste podići tijelo, otkinuti rame s poda i desnom rukom dodirnuti lijevu nogu zadržavajući se nekoliko sekundi. Potrebno je pratiti položaj nogu – one moraju biti ravne;
polako se trebate vratiti u početni položaj i izvoditi slične radnje, ali lijevom rukom i desnom nogom.
Brzo tonirajte trbuh i struk
Treba napraviti 12 ponavljanja u svakom smjeru, pola minute odmora između promjene ruku i nogu.
Ukupno trebate izvesti 3 pristupa 12 puta.
Redoviti treninzi brzo će urediti vaše trbušne mišiće.
Možete nastaviti vježbati kako biste učvrstili rezultat, ali ne zaboravite nadgledati prehranu i piti više vode. objavio econet.ru.
PS I zapamtite, samo promjenom svijesti – zajedno mijenjamo svijet!

Zašto koža stari?

Kao i kod svih naših tjelesnih organa, koža stari prema programiranju gena. To se naziva unutarnje starenje. Suha koža, staračke