HEKLANJE

Budite neizostavni u krevetu!

“Neizostavnost u krevetu ne samo da će ojačati vašu ljubav, već će je i više vezati za vas. Tražili smo načine da vam budemo neophodni u krevetu!”
Probudite znatiželju
Što kažete na to da poduzmete nešto da cijeli dan razmišlja o vama? Primjerice, milujte je i ljubite cijelo tijelo kad se probudi. Ali nikada ne prelazite na predigru ili seksualne položaje. Reci mu da pričeka do večeri. Sanjat će te cijeli dan.
Budite entuzijastični
Dajte mu do znanja da ga zaista želite. Ako je potrebno, možete se dotaknuti rekavši da ga zamišljate kraj sebe uzimajući posao malo dublje. Jedna stvar koja privlači muškarce je da to previše želite.
Volite golotinju
Muškarci ne vole žene koje se srame svog tijela. Uživajte u golom seksu s njom i pomaknite svoje granice. Isprovocirat će vas da vas vidite ovako i neće prestati bez razmišljanja o vama.
Učinite to zabavnim Pokušajte
to učiniti zabavno, a ne kao seksi zadatak. Preuzimanje bilo koje uloge tijekom vođenja ljubavi uzbudit će je i razbiti monotoniju seksa.
Volite svoje tijelo Nemojte
se toga sramiti i pokazujte svoje tijelo kako želite. Još jedna stvar koju dečki vole jest pregledavati vaše tijelo pod svjetlima. Priuštite mu ovo zadovoljstvo.
Znajte što želite
Žene koje razgovaraju, posebno tijekom seksa ili predigre, puno uključuju muškarce. Recite mu što ćete učiniti ili što želite da on učini vama.
Imajte vlastitu akciju
Muškarci ne mogu odustati od žena koje pokazuju svoj stil. Prepoznajte vlastiti smisao užitka dok vodite ljubav s njom i primijenite ovaj stil na svako vođenje ljubavi kako biste mu to utuvili u glavu.