HEKLANJE

Chase kreditne kartice: pogled na prva 3

TEMU APP 100 E KUPON

Malo ljudi to zna, ali potrošači mogu birati između preko 900 različitih Chase kreditnih kartica! Da, broj koji ste pročitali je točan. S obzirom na to da je većina ovih kartica kartica “afiniteta”, što znači da imaju izravnu vezu s trgovinom ili proizvođačem automobila, nazovite, izbori za potrošače su bogati. I pomalo neodoljivo, zar ne? Da pređemo na stvar, tri su Chase kreditne kartice koje stoje iznad ostalih. Pogledajmo pobliže svaki od njih i što vam svaki nudi.

Chase Platinum za vrhunsku kreditnu karticu



Chase Platinum – Kao što ime sugerira, ovo je jedna od najpopularnijih kartica koje nudi Chase. Također je i najsnažniji! Dostupna vam kao Chase Platinum MasterCard ili kao Chase Platinum VISA kartica, ova kartica zaista donosi: 0% APR-a za prvih 12 mjeseci; nema godišnje naknade; fiksna niska stopa nakon završetka uvodnog razdoblja; i puno izvrsnih pogodnosti. Dobivate pokriće osiguranja od nezgode na putovanju, osiguranje izgubljene prtljage, osiguranje kupnje i produžena jamstva za mnoge vaše kupnje. Praktična i pametna pokrivenost za potrošače koji putuju!

Stavite nešto novca u svoj novčanik s karticom Chase Cash Plus

Chase Cash Plus – Kao i Platinum kartica, također dobivate 0% APR-a za prvih 12 mjeseci i izbjegavate godišnju naknadu. S karticom Chase Cash Plus dobivate 1% povrata gotovine na sve kupnje, ali Chase povećava taj iznos do 5% kada naplaćujete gorivo, namirnice i kupnje u drogerijama! Još bolje, za svakih 5000 zarađenih bodova možete ih zamijeniti za ček od 50 USD ili poklon bon od 50 USD od raznih vrhunskih trgovaca. Jasno, ako želite povrat novca, onda je kartica Chase Cash Plus prava stvar za vas.

Putnici koji često putuju vole karticu Chase Value Miles

Chase Value Miles – Jeste li jetseter? Pravi cestovni ratnik? Ako je tako, zašto ne biste učinili da vaša putovanja rade za vas? Chase Value Miles kartica stvorena je za česte putnike poput vas. Osim 0% APR-a za prvih 12 mjeseci i bez godišnje naknade, vlasnici kartice ostvaruju velike pogodnosti u obliku jedne milje zrakoplovne linije za svaki potrošeni dolar! Najbolje od svega je što nema razdoblja zamračenja, tako da svoje milje možete iskoristiti u bilo kojem trenutku, a Chase nudi i super putno osiguranje od 500.000 USD. Putujte u Los Angeles, Pariz, Singapur, Cape Town ili kamo god želite.

Dakle, eto ga…900 izbora suženih na prva tri. Koju god Chase kreditnu karticu odabrali, povećajte svoj izbor kako biste iz nje izvukli najviše što možete. Gotovina, bodovi, besplatne zračne milje… izbor je vaš, a kreditna kartica Chase može vam pomoći da dobijete ono što želite besplatno!

Ugradnja reflektora u strop

1. Priprema stropnog dijela Prije svega, moramo pravilno izmjeriti strop i nacrtati gdje će se nalaziti reflektori. Tamo gdje treba