HEKLANJE

Cijene abdominoplastike

Abdominoplastika, poznata kao zatezanje, vrlo je čest kozmetički zahvat. Ako ste zainteresirani za potencijalnu operaciju, morate znati tipične cijene.

Cijene abdominoplastike



Gubitak težine je vječita bitka kako starimo. Sretna je duša koja se prirodno ne deblja s godinama. Tjelovježba i dijeta nedvojbeno su najbolji način da se napadne ovaj neizbježni proces, činjenica koja se stalno ponavlja u medijima i literaturi. Problem je, naravno, tko ima vremena s obzirom na užurbani tempo života?

Abdominoplastika je jedna od opcija za borbu protiv izbočine. Troškovi zahvata, međutim, mogu biti pomalo šokantni ako niste svjesni da su u pitanju. Cijene su obično malo visoke s obzirom na prirodu zahvata.

Dok je abdominoplastika naziv koji se koristi za većinu kozmetičkih abdominalnih operacija, ne postoji samo jedan postupak kao što je predloženo. Istina, postupci se kreću od potpunog zatezanja do mini-zatezanja i tako dalje. Razlika je isključivo stvar onoga što pokušavate postići. Kao što možda pretpostavljate, potpuno uvlačenje će trajati duže, što rezultira višom cijenom. Mini-zavoji su izoliraniji i jeftiniji s obzirom na vrijeme o kojem je riječ.

Cijene abdominoplastike uvelike variraju ovisno o nizu drugih praktičnih pitanja. Mjesto zahvata zatezanja imat će utjecaja, naime, kirurzi s Beverly Hillsa naplaćuju mnogo više nego kirurzi u Oklahoma Cityju. Nadalje, čini se da postoji izravna korelacija između broja puta kada je kirurg bio na televiziji i cijene. Ako morate imati slavnog kirurga, platit ćete za to.

Općenito, cijena potpune abdominoplastike kreće se od 4000 do 7000 dolara. Mini zavoji koštat će čak polovicu ove brojke, ali konkretni trošak u potpunosti ovisi o tome što se radi.

Cijene abdominoplastike mogu izazvati ozbiljan šok od naljepnica kada prvi put dobijete procjenu. Zapamtite, zdravstveno osiguranje rijetko plaća plastične operacije.

Novi dio eBaya: eBay Express

U siječnju 2006. eBay je najavio stvaranje nove specijalizirane usluge pod nazivom eBay Express. Evo nekih od najvažnijih detalja ovog