HEKLANJE

Cipele za proljeće

Nakon dugog i hladnog, zimskog perioda dolazi nam proljeće koje donosi više temperature, što znači da ćemo se riješiti i mnogih slojeva odjeće koje smo morali nositi tokom zime. Pored toga što mijenjam garderobu u našem ormaru mijenjamo i cipele. Napokon ćemo se riješiti dubokih, debelih i teških čizama, ali sada trebamo izabrati cipele koje će nam biti udobne svaki dan, ali uz to i ženstvene i moderne ove sezone. Naime, poznato je da cipele mogu od sasvim obične odjevne kombinacije napraviti hit, stoga je veoma bitno kakve će one biti.
Ovog proljeća vaš prvi izbor mogao bi biti obične, slatke balerinke. Pored toga što su doista udobne, možete ih pronaći u svakoj boji, sa svakim dezenom koji zamislite, a i bilo kakvoj odjevnoj komibnaciji savršeno će pristajati. Bilo da su u pitanju ravne farmerice, kratke hlače do koljena, haljina ili suknja, balerinke će biti pun pogodak. U zavisnosti od toga kakve balerinke odaberete, moći ćete naglasiti one osobine koje želite- vas seksipil, drskost, ili pak eleganciju i nježnost. Za one malo opuštenije, i sportske tipove predlažemo tenisice. Bilo da odaberete klasične Converse starke ili pak neke tenisice marke Adidas ili Nike, nećete pogriješiti. Idu uz svaku odjevnu kombinaciju. Iako je individualno kakve se tenisice kome sviđaju, i ove godine in su duboke tenisice u koje možete uvući farmerice. Što šarenije to bolje- motoje ove godine, stoga se ne ustručavajte birati obuću neobičnih boja i boja koje do sada niste nosili.
Odvojite se od tamnih i neutralnih bojajer su totalni promašaj ove sezone. Nastojte birati vesele boje, kojima ćete svoje dobro raspoloženje i pozitivnu energiju prenijeti i na društvo u kojem se budete nalazili. Uz vaše omiljene kratke hlače ili suknju koju odaberete možete kombinirati u platnene čizme koje su veoma moderne i dalje. Možete ih pronaći po pristupačnim cijenama. Na kraju, bilo što što odaberete kao vašu omiljenu obuću u kojoj se osjećate ugodno, možete kombinirati sa bilo kojom odjevnom komiibnacijom. Budite maštoviti i domišljati, jer 2012. godina zasigurno je godina neobičnih i ekstravagantnih kombinacija.