HEKLANJE

Citroen C3 u mornarskom stilu

TEMU APP 100 E KUPON

Za Citroen C3 dostupne su boje s imenima crveni eliksir, platinasto siva i druge ekstravagantne boje. Za posebno moderan dizajn modela, francuska marka automobila surađuje s modnom etiketom “Saint James”. Općenito, dvobojna boja dostupna je za crni ili bijeli krov.
16-inčni aluminijski naplatci Hellix visokog sjaja, zatamnjeni stražnji i bočni prozori te produženi lukovi kotača i bočne suknje osmišljeni su kako bi naglasili dinamičan karakter C3 Saint James. Ograničeno posebno izdanje na prvi se pogled prepoznaje po plavo-bijelo-crvenoj naljepnici na krovu s riječima Saint James.
Dizajneri u Saint Jamesu također su dotaknuli atmosferu interijera, a sjedalima Advanced Comfort, koja pružaju udobnost i dobrobit na brodu, dodana je ukrasna traka sa ševronom i natpisom “Saint James” na vrhu naslon i crveni ukrasni šavovi iznad trake. za modnu marku u nautičkom stilu.
Oprema ograničene serije C3 Saint James temelji se na Shineu najviše razine, koji uključuje automatsku klimatizaciju, Eco-LED prednja svjetla s LED dnevnim svjetlima i podijeljenu i sklopivu klupu na stražnjem sjedalu. Posebni C3 Saint James bit će dostupan kod prodavača od kolovoza 2021. godine.

Ani mat Humor

Mnoga su djeca očarana i oduševljena animiranim humorom koji pronalaze u svojim jutarnjim crtićima. Divne ludorije animiranih likova na televizijskom