HEKLANJE

Da li je neko postao depresivan poslije smrti ljubimaca?

Da li je neko postao depresivan poslije smrti ljubimaca? Četvoro štenaca nam je uginulo od parva, dušu sam isplakala i dalje plačem za njima i ne mogu da ih prebolim. Taman sam se nekako stabilizirala, saznam da je uginuo i moj najdraži mačak, moje zlato, moja duša crna.
Moja mama ga je čuvala od kako sam se udala. U linju bi napunio deset godina, svjesna sam potpuno da je to jednom moralo da se desi, ali toliko mi je teško i bolno. Cijelu noć sam proplakala i sutradan dobila napad anksioznosti i završila u hitnoj. Nemam baš neko razumijevanje okoline, a raspadam se od tuge. Jako mi nedostaju moji ljubimci.
—-
Ne znam da li može da se postane depresivan znam samo da meni kad je krepala mačka koju sam nabavila djeci nakon 20 dana kad u bolnici završila nisam i rekla sam neću se vezati više ni za šta i nabavljati neću sad imam psa još svog kad i on krepa ne znam kako ću to preboljeti jer jako volim životinje.
Normalno da je normalno koliko ste tužni Jedan pametan prenačitan čovjek rekao je da se životinja može voljeti više nego dijete, Ili su ljubavi neusporedive ili su neka djeca nezahvalnija bića od životinja koje još zovu ,,Zamena za ljubav ,,Posebna bića. Meni su godinu i po dana ubijali, trovali, gazili, bogaljali, nestajali su, tukli ih što mačiće što mačke koje sam zavoljela sa stvorenom naravi. Poslje toga mi se život deli na pre i posle Bolje da su me ubili nego što su sa uživanjem radili takav sadizam Neka vam nitko ne priča priče šta je normalno a šta ne što se tiče vaše tuge,postalo je moderno i normalno zabijati kolac u srce sa emocijama. Gdje je masovno trovanje koje se zaboravilo niti je iko ikad uhvaćen, kažnjen…
Samo oni koji ne vole životinje vas neće razumjeti. Životinje na koje pazite, sa kojima živite, koje volite, to su vam najbliži članovi porodice, jer živite sa njima, to su nevina bića koja znaju samo da vole, imam ih cijeli život, mace, i za svakom sam dušu ispustila, ali džaba, uvijek nađem nove na ulici i spašavam, ja njih one mene, i znam da me one nikad neće izdati i ostaviti, sem kad uginu. Normalno je da ste tužni, i ne smije nitko to da vam ospori.
Znam da me to jednog dana čeka. Znam često reći kad ode moja sreća,odoh i ja za njom. Obožavam ju. Kao malu bebicu da imam …ne znam nit želim mislit kako bez nje. Razumijem Vas i nemojte uopće potiskivat to. Pa oni su dio nas. Jedina koja će mi se beskrajno veselit uvijek kad stignem kući, čekati me na stepenicama stana ne satima nego danima ako treba. Zato plačite ako Vam se plače, odbolujte to svakako i na način da je Vama lakše. Nama koji razumijemo je itekako pod normalno i prirodno. Bilo bi malo čudno da Vas boli briga. Tad je pitanje za razmatranje. Drz te se. Sad se igraju, imaju svoj mir zajedno s dr. pesekima tamo iza duge.
Evo 10 ak dana je od smrti moje princeze, 8 god je bila sa mnom. Uvijek sam mislila kad dođe taj trenutak da ću i ja umrijet s njom ali evo podnijela sam to bolje nego sam mislila vjerojatno jer sam se već psihički pripremala njenih zadnjih 20 dana života jer ju je neizlječiva bolest snašla. Netko kaže da uzmem drugu macu netko kaže pa kako mi nije rano da o tome mislim ali nema je više, svima nama dođe kraj tako da mislim da bi ti neki mačić uljepšao život.

Kalkulator potrošnje žbuke na 1m2

Duljina zida (m): Visina zida (m): Debljina sloja (mm): Žbukanje je najbrži, najjednostavniji i najpristupačniji način izravnavanja zida. Oni koji