HEKLANJE

Dead Island 2 nastavlja odgađati datum izlaska

Razvojni tim Dead Islanda 2 objavio je da je lansiranje igre odgođeno za 12 tjedana u odnosu na originalni raspored izlaska.

Prema Neowinu , najava zombie RPG igre na GameComu u kolovozu, djelomično je pokazala korisnicima da je Dead Island 2 nastavio raditi s izdavačem Deep Silver i razvojnim programerom Dambuster Studios nakon dugog vremenskog kašnjenja.



No, prema novim vijestima, igra je i dalje odgođena, ali zbog ovog novog rasporeda fanovi neće predugo čekati.

Sukladno tome, odgoda je pomaknula izvorni datum izdavanja s 3. veljače 2023. na 28. travnja 2023. Prema razvojnom timu, dodatno razdoblje od 12 tjedana koristi se kako bi se osiguralo da je lansiranje igre besprijekorno i donosi veliki ponos timu koji ju je stvorio.

“Kašnjenje Dead Islanda 2 nismo uzrokovali mi i razočarani smo koliko i vi”, rekao je programer u izjavi na Twitteru. “Kašnjenje je samo kratkih 12 tjedana, a razvoj je trenutno u završnoj fazi.”

Dead Island 2 najavljen je 2014., nakon nekoliko promjena programera koje su ostavile igru ​​u neizvjesnosti sve dok se Dambuster nije počeo vraćati 2019., od koje točke bi se igra mogla popraviti. datum izlaska 2023.

Dead Island 2 bit će objavljen 28. travnja 2023. na PC-u (Epic Games Store), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S i PlayStation 5.

DETALJI OKO PROPUSNICE

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Stožer

Savjeti i trikovi za parfeme

Mirisi često mogu odražavati naše raspoloženje i osobnost. Određeni miris na dobrom prijatelju može mirisati sasvim drugačije na vama jer

Činjenice o solarijima

Solarij proizvodi UV zrake i stoga, baš kao i sunce, može doći do zdravstvenih problema prilikom korištenja. Možete sigurno sunčati