HEKLANJE

DETALJI OKO PROPUSNICE

TEMU APP 100 E KUPON

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.
Stožer je 24. ožujka dao napomenu da pravne osobe, dakle poslodavci, koji izdaju propusnice trebaju izraditi procjenu nužno potrebnog osoblja i propusnice izdaju samo osobama koje su neophodno potrebne za obavljanje poslova i djelatnosti za funkcioniranje zajednice.
Pri tome izdavanje propusnica treba organizirati elektronskim putem ili drugim primjerenim putem bez socijalnog kontakta kad god je to moguće. Dakle propusnica se može dati e-mailom (najbolje bi bilo da je skenirana s pečatom i potpisom i onda isprintana, ali očito i putem mobitela, što bi trebalo učiniti slanjem fotografije propusnice).
Osim što postoje radnici koji moraju dolaziti na posao u drugo mjesto u kojem na stanuju, postoje situacije da pojedini radnici po prirodi posla moraju odlaziti u druga mjesta koja nisu niti njihovo mjesto stanovanja niti mjesto rada tj. sjedište poslodavca. Npr. radnici koji moraju popraviti strojeve u drugim tvrtkama, dakle odlaze u tvrtku koja im nije poslodavac, trebaju dobiti i propusnicu od te tvrtke.

Što bi Isus kupio za Božić?

Ovaj dokumentarac će vas jednostavno dobro nasmijati i zabaviti! Milijuni Amerikanaca panično trče u stampedu u shopping centre da bi