HEKLANJE

DJELUJ! Premium i nekretnine

DJELUJ! Premium and Real Estate upravlja izgledima i kupcima stručnjaka za nekretnine na brz, učinkovit i produktivan način. Nema razlike je li korisnik jedan broker ili veliki tim ili timovi brokera. DJELUJ! Premium nekretnine su u mogućnosti servisirati sve njihove potrebe.

DJELUJ! je nagrađivani pružatelj rješenja u industriji upravljanja odnosima s kupcima s više od 2,5 milijuna pojedinačnih korisnika i 32.000 tvrtki za kupce. Unaprijeđujući svoje usluge industriji nekretnina, DJELUJTE! Premium Real Estate stvoren je kako bi brokerima pomogao organizirati svoje podatke o kontaktima i upravljanju klijentima za tržišta stambenih nekretnina.



Uz DJELUJ! Premium Real Estate, tvrtka posjeduje središnju bazu podataka koja sadrži informacije o kupcima i potencijalnim klijentima. Podaci mogu sadržavati bilo što, od podataka iz imenika do povijesti transakcija kupaca. Mogućnost pristupa ovoj vrsti informacija sa samo nekoliko klikova mišem može biti od velike pomoći brokerima dajući im heads-up u ophođenju s klijentima.

DJELUJ! Premium Real Estate ima upravitelj rasporeda u koji brokeri mogu umetnuti do 20 različitih vrsta rasporeda. DJELUJ! Premium Real Estate omogućuje pristup rasporedu za sljedećeg kupca i prikaz informacija o klijentu u trenu.

Čin! Premium Real Estate baza podataka može se koristiti za uvoz podataka o kupcima iz drugih ACT! baze podataka. Ovi uvezeni kupci mogu se odmah pretvoriti u potencijalne klijente kako bi se povećala baza kupaca.

Za prijavu, DJELUJ! Premium Real Estate ima devet predložaka izvješća koje broker može koristiti za analizu učinka i predviđanje prodaje. Ovih devet predložaka izvješća u potpunosti se mogu prilagoditi. U softveru je predviđeno još 40 standardnih predložaka izvješća koje korisnik može izabrati i koristiti.

Kao i druge verzije ACT-a! CRM softver, DJELUJ! Premium Real Estate potpuno je kompatibilan s Palm OS ili Pocket PC uređajima. Pristupite ACT! Premium baza podataka o nekretninama s bilo koje udaljene lokacije sve dok je dostupna internetska veza.

Riječ upozorenja na trenutni ACT! korisnici, DJELUJTE! Premium nekretnine se ne mogu koristiti s ACT-om! 2006, DJELUJ! Premium za Workgroups 2006 i sve prethodne verzije ACT-a! softver. DJELUJ! Verzije softvera 2006 ili novije mogu imati svoje podatke pretvorene za korištenje s ACT! Premium nekretnine, ali ne obrnuto.