HEKLANJE

Dobro je znati stvari o izbjeljivanju zubi

Izbjeljivanje zubi postalo je vrlo važno pitanje ovih dana. Lijep osmijeh sa snježno bijelim zubima može vam donijeti zaista korisne prednosti u karijeri ili svakodnevnom životu. Ali čak i ako perete zube vrlo često, oni će ipak malo požutjeti. Dakle, svaka osoba s trajnim zubima s vremena na vrijeme treba proces izbjeljivanja zubi. Mogućnost žutih zubi raste ako puno pušite ili pijete puno kave.

Ono što trebate znati je da ne biste trebali paničariti ako primijetite da su vam zubi imali mrlje. Sve što trebate učiniti je otići svom redovitom stomatologu na oralni pregled. On je najbolje kvalificiran da vam preporuči dobar estetski stomatološki zahvat za izbjeljivanje zubi. Postoji mnogo različitih načina da vratite svoj lijep osmijeh.



Najčešća metoda za izbjeljivanje zubi je korištenje dobre preporučene i ispitane paste za izbjeljivanje zuba. Ovo je također dobra metoda održavanja zuba. Drugi proizvod za izbjeljivanje zubi koji možete koristiti je gel za izbjeljivanje ili trake za izbjeljivanje. U kombinaciji s dobrom pastom za izbjeljivanje zuba donijet će vam izvrsne rezultate.

Najbolji način da se nosite sa žutim zubima je izbjeljivanje. Zubi mogu dobiti žute mrlje, pruge ili lijevanje od duhana, kave i hrane. Istopljeni zubi ili previše fluorida možda neće reagirati čak ni na tretman izbjeljivanja. Ovo je prilično velik problem izbjeljivanja zubi i najbolji način da ga riješite je da pitate svog stomatologa za savjet.

Parodontna bolest je neugodna bolest desni koju imaju mnogi ljudi. Predlažem vam da ne koristite nikakve tehnike kemijskog izbjeljivanja zubi koje bi mogle prilično iritirati vaše desni. Također, ako imate zubne plombe koje su obojene, krunice ili spojeve na prednjim zubima, ne bih vam preporučio izbjeljivanje jer nećete vidjeti nikakve rezultate.

Uvijek možete isprobati neke tradicionalne metode koje se prenose usta na usta, ali najbolje tehnike izbjeljivanja zubi su one koje preporučuje vaš osobni stomatolog.

Savjeti za ljepotu za mladenku

Svaka mladenka želi da je njezin mladoženja prihvati ‘takvu kakva jest’, a to uključuje njezinu prirodu, njezin izgled i njezinu