HEKLANJE

Dodatne metode dobivanja članaka bez pisanja

Postoji nekoliko načina za izradu članaka bez potrebe da ih sami pišete. Korištenje ghostwritera je jedan od načina, korištenje privatnih trgovačkih članaka koje ste kupili je druga opcija, a intervju sa stručnjakom je još treći način prikupljanja informacija o članku.

Posudba članka drugog pisca za korištenje još je jedan način pružanja sadržaja čitateljima. Navedite izvornog autora u tekstu svog članka, a ostatak popunite citatima iz članka tog autora.



Ovo je situacija u kojoj svi ne mogu izgubiti. Ne morate sami napisati svoj članak, pisac koji je napisao izvorni članak dobiva besplatan publicitet, a čitatelj dobiva informacije koje želi ili treba. Svi pobjeđuju.

Korištenje članaka iz javne domene koji se odnose na vašu temu još je jedan način. Dopuštenje autora za korištenje njihovog rada nije potrebno, ali ako svojim čitateljima date do znanja odakle je sadržaj nastao, to će zadržati njihovo povjerenje. Ne pokušavajte te riječi predstaviti kao svoje.

Koristite rezultate ankete iz ankete koju ste sami proveli kao članak. To znači da ćete morati malo pisati, ali sastavljanje rezultata i njihovo pretvaranje u brzi članak nije jako teško niti dugotrajno. Možete kreirati ankete putem Survey Monkey na www.surveymonkey.com .

Koristite informacije koje je dostavila vlada. Članci koje su napisali autori Vlade Sjedinjenih Država automatski su u javnoj domeni. Vlada je plodan pisac – o najrazličitijim temama. Posjetite bilo koje web mjesto Vlade Sjedinjenih Država i bit ćete jako iznenađeni količinom informacija koje možete besplatno preuzeti.

Kao što ste vidjeli, moguće je ponuditi kvalitetne članke bez napisivanja ijedne riječi ili samo s malo teksta. Informacije i sredstva su tu, koristite ih.

Kreativnost Bez Granica

Otvorena Vrata Mašti Heklanje je poput platna na kojem možete stvoriti svoje remek-djelo. Sloboda kreiranja vlastitih uzoraka i igra sa