HEKLANJE

Domaća kozmetika – prirodna, jeftina i učinkovita za vaše ruke

TEMU APP 100 E KUPON

Domaća kozmetika idealno je rješenje za one koji na vašu kožu žele nanijeti samo sigurno i certificirano podrijetlo.
Priroda nam nudi učinkovite sastojke, s dobro poznatom hidratantnom snagom, sigurne i netoksične. Dovoljno je vratiti se bakinim lijekovima, kada je tijekom našeg djetinjstva, suočena s opeklinom, kriška sirovog krumpira ublažila bol i crvenilo!
Zanimljivo je dobiti aktivni sastojak , pravi izvor korisnih svojstava za našu kožu. Na primjer, pokušajte napraviti snažne hidratantne maske samo na bazi voća: pulpa marelica, breskvi, banana jako hidratizira. Stavite zrelije i rasporedite ih po licu, ostavite da djeluju najmanje četvrt sata, a zatim isperite i uživajte u rezultatu.
Međutim, za adstringentni učinak koristite citruse, kivi i ananas. Ali iznenađenja tu ne staju!
Domaća kozmetika za vaše ruke: sastojci i priprema
U rukama su naša posjetnica, ali manikura nije jedina stvar koja pitanjima. Izloženi agresiji atmosferskih utjecaja, ljeti ili zimi, posebno pate.
Kao rezultat toga, nježna koža često rano pokazuje prve znakove starosti. Njihovo opterećenje stresom tada je znatno poraslo, jer su zbog Covida podvrgnuti kontinuiranom i agresivnom dezinficijensu. Ako ih želite zaštititi od dehidracije, nosite rukavice; na taj ćete način izbjeći česti kontakt s kemijskim sredstvima koja su štetna za osjetljivu ravnotežu ph.
Često se zapravo, kao rezultat svih ovih razloga, čine vrlo suhima. Pokušajte ih hraniti ovim prirodnim rješenjem.
Uzmite žlicu ponovno mljeveni griz i gumb za maslac; dodajte ih u malu posudu, a zatim upotrijebite smjesu kao da je sapun, lagano je trljajući između ruku najmanje 5 minuta. Zatim jednostavno isperite pod mlazom tople vode. Fina zrna brašna uklonit će mrtve stanice, izglađujući površinu i oplemenjujući zrna, maslac će duboko nahraniti i uravnotežiti kožnu barijeru.
Et voila! L i vaše će ruke biti mekane i glatke!

Okrutno smo prevareni

Okrutno smo prevareni, rekavši da da bismo imali novac, moramo raditi ono što donosi novac. Samo ovako i ništa drugo.

Štedite novac, jednostavno

Svi znamo kako potrošiti svoj novac, no razumijemo li u potpunosti kako ga uštedjeti? Ne govorim o izdvajanju rezerve za

Poslovna ideja: Podcasti

Podcasti su se pojavili posvuda na internetu u posljednjih godinu dana. Naišao sam na podcaste o bilo čemu, od najnovijih