HEKLANJE

Domaći obrok za cijelu obitelj

TEMU APP 100 E KUPON

U ovom našem trenutno užurbanom svijetu, vrijeme za jelo bi vjerojatno bilo vrijeme kada bi se cijela obitelj mogla okupiti, sudjelovati u hrani i provesti kvalitetno vrijeme razgovarajući o tome kako su proveli dan. Za svaku majku, što se toga tiče, pripremanje obroka za obitelj vjerojatno bi bio jedan od osjećaja najvećeg zadovoljstva koji ćete osjetiti, posebno ako vaša obitelj uživa u vašem kuhanju. Ali zauzet raspored majki koje imaju vlastite karijere ne daje im luksuz vremena za pripremu i kuhanje obroka nakon što se umorne vrate s posla. Većina njih ili naručuje hranu za van ili hranu dostavlja na kućnu adresu. Čvrsto vjerujem da bi se majka trebala barem jednom ili dvaput mjesečno baviti kuhanjem dan-dva za svoju obitelj unatoč pretrpanom rasporedu.

Birajte recepte za koje mislite da biste ih dobro snašli ili pripremili. Odaberite one sa sastojcima za koje ste sasvim sigurni da bi ih vaša obitelj voljela i jela. Također bi pomoglo onima koji paze na proračun da odaberu jela za koja su potrebni sastojci koje više-manje imate u hladnjaku ili smočnici kako biste izbjegli kupnju puno sastojaka. Znam da bi sigurno bilo nekih sastojaka koje ne biste mogli pronaći u svojoj kuhinji, ali barem biste kupili samo nekoliko artikala više i potrošili biste manje vremena na njihovu kupnju. Iskoristite i artikle na akciji. Uvijek možete koncentrirati svoja jela za one sastojke koji se trenutno prodaju na akciji. Molimo vas da u svojim novinama provjerite ima li rasprodaja u ponudi.



Ovo je najbolje vrijeme da vježbate i upotrijebite svoje kuharske vještine. Za lakše pripremite sve potrebne sastojke koje ćete koristiti. Ako vam je potrebna pomoć kuharice, predlažem da zapišete recept negdje drugdje kako biste spriječili mrljanje knjige prolivanjem. Najprije kuhajte one recepte koji zahtijevaju dulje vrijeme kuhanja, a posljednje jela koja zahtijevaju kraće vrijeme kuhanja. Čak bih predložio da ako imate druge članove obitelji koji bi htjeli učiti ili zapravo vole kuhati, zamolite ih da vam se pridruže i pomognu. Oni ne samo da uče pripremati i kuhati nova jela, već se i vi povezujete.

Kako kažu hrana ne hrani samo tijelo nego i dušu. Provedite vrijeme kuhajući za svoju obitelj.