HEKLANJE

Feng Shui savjeti za svakoga

TEMU APP 100 E KUPON

Feng Shui je proces koji utječe na vaš unutarnji krajolik jednako kao i na vaše fizičko okruženje. Kako bi se vaš duh nahranio poboljšanjima koja unosite u svoj dom, morate započeti cijeli proces gledajući unutra, a ovo je važan Feng Shui savjet koji bi većina Feng Shui konzultanata poput mene ponudila svim Feng Shui početnicima. To je zapravo bit duhovnog Feng Shuija koji gleda na Feng Shui na višoj razini od ostalih vrsta Feng Shuija koji uglavnom imaju za cilj poboljšanje na razini niše; bio to vaš ured, dom ili spavaća soba.
Duhovni Feng Shui vidi cijeli koncept Feng Shuija na univerzalnoj razini, razini kojoj pripada i odnosi se vaša duša. Ako prakticirate duhovni Feng Shui, nikada ne možete razmišljati o poboljšanju svog života uz nanošenje štete bližnjemu ili okolini. Feng Shui savjeti koji se nude u članku ne samo da imaju za cilj istaknuti važne točke koje treba zapamtiti prije nego što ga prakticirate; također uvodi početnike Feng Shuija u nove horizonte koje im duhovni Feng Shui može otvoriti.
Iako duhovni Feng Shui komunicira s vašom okolinom, vašim domom, vašim uredom putem tjelesnih objekata, on liječi vašu dušu – da biste znali kako funkcionira, važno je da zapamtite sljedeće Feng Shui savjete. Svi ovi besplatni Feng Shui savjeti sadrže vrijedne savjete pa ih pokušajte upijati prije nego što počnete prakticirati.
Nema ništa religiozno u duhovnom Feng Shuiju. Govori o pročišćenju vaše duše, a ne samo praznih ili zauzetih mjesta u vašoj kući. Pročišćena duša ima zračenja koja se reflektiraju od vas da bi imala jake pozitivne energije; u praksi Feng Shuija te pozitivne energije nazivaju Chi, što je univerzalna energija i vodeći princip.
Kao što se nikad ne bi sagradio novi dom na trulim temeljima; Isto tako, bitno je očistiti ostatke negativnosti prije nego što stvorite svoj novi Feng Shui prostor. Tek tada vaš duh može poletjeti istinskom energijom i vitalnošću.
Kako počnete prepoznavati važnost čišćenja starog stava i početka iznova, čini se da sve poboljšanja Feng Shuija koja koristite za Feng Shui dom rade za vas.
Evo nekoliko besplatnih Feng Shui savjeta za sve:
Gledajte duboko u sebe i ne bojte se to učiniti! To je jedini način da se razvijate i mijenjate na koristan način. Budite iskreni prema sebi – zaslužujete istinu i svijest. Otvorite dlanove, zatvorite oči i ispružite ruke gore i van, kao da čekate da vas podignu ili zagrle. (Ovo je neophodno za ujedinjenje vaše duše sa svemirom).  Zamislite energiju koja zrači iz vašeg srca, pluća, vaših dlanova i da energija dodiruje sve na svom putu. Odašiljajte energiju od sebe, šaljući je u najudaljenije kutove svemira. Ponovite ovu mantru: “Otvoren sam za pozitivne promjene u bilo kojem obliku.”
Prije nego počnete feng shui ukrašavati raznim Feng Shui elementima, moj iskreni Feng Shui savjet svim Feng Shui početnicima je da se striktno pridržavaju duhovnih Feng Shui savjeta.
Možda vam ne bi smetalo potrošiti nešto novca na kupnju e-knjiga o Feng Shuiju kako vaše učenje Feng Shuija bude sve dublje i dublje, ali apsolutno besplatni Feng Shui savjeti koje upravo imate su poput kamena temeljca za duhovnu Feng Shui praksu . Zapamtite da će vam ovi besplatni Feng Shui savjeti uvelike pomoći na vašem dugom Feng Shui putovanju.
Nakon što ste sigurni u prihvaćanje promjena u svom životu, Feng Shui je tu da vam pomogne u svemu što radite; sjetite se da se Feng Shui radi o fokusiranju namjera, a ne samo o vožnji auto-pilotom. Feng Shui se odnosi na to da vas vrati u vozačko mjesto vašeg života, radi se o prihvaćanju odgovornosti za sebe i svoje postupke ne samo u ovom materijalističkom svijetu nego i u metafizičkom ili duhovnom svijetu.
Njegovanje sebe uz praksu Feng Shuija i korištenje filozofije Feng Shuija u dizajnu doma pomoći će vam da povratite vlastiti osjećaj sudbine i svrhe unutar svemira. Prije nego što započnete bilo koju praksu Feng Shuija, bilo da se radi o razumijevanju Feng Shui Bagua ili poznavanju Feng Shui elemenata, sjetite se da je Feng Shui duhovna disciplina. Ne radi se samo o postavljanju namještaja koristeći Feng Shui dizajn interijera, već bolje poznavati sebe i svoj svemir kako biste mogli dobiti pozitivnu energiju iz svemira i njegovih objekata. Feng Shui elementi nisu ništa drugačiji od elemenata svemira. Ako slijedite ovaj važan dio Feng Shui savjeta i primijenite u praksu gore spomenuti besplatni Feng Shui ništa vas ne može spriječiti da izvučete prednosti Feng Shuija.
Feng Shui majstori pružili su vam tehničko znanje i vrijedne Feng Shui savjete za procjenu vašeg doma i primjenu Feng Shui tehnika i lijekova. Ali na vama je, i samo na vama, da zamislite i ostvarite specifično okruženje i kvalitetu života kakvu želite.
Ako sve gore navedene savjete za dizajn doma integrirate u svoju Feng Shui praksu, uskoro ćete početi primjećivati pozitivne promjene koje ima u vašem životu.

Mogućnosti kućnog poslovanja

Ako želite raditi od kuće, postoje mnoge poslovne mogućnosti koje možete istražiti. Možete postaviti dnevni dom za djecu, osobe s