HEKLANJE

Fotografija telefona s kamerom

Digitalno doba osvojilo je svijet kao oluja, s uvođenjem telefona s kamerom, alati za digitalne fotografije danas su na dohvat ruke potrošača jer su ugrađeni u jeftine i vrhunske mobilne uređaje koji su u modi u Americi po cijeloj zemlji.

Fotografija snimljena telefonom s kamerom vrlo se lako snimi i može pružiti ljudima dokaz koji im je potreban na sudu kada pokušavaju opisati štetu koja se dogodila tijekom automobilske nesreće. S ovim foto slikama telefona s kamerom sasvim je moguće napraviti povijesne foto podsjetnike putem digitalnih slika i medija za strujanje koji će se utisnuti u umove ljudi diljem svijeta kada se snime u trenucima koji dokazuju da je pravda još uvijek živa i napreduje.



Prodajni uređaj za mobilne telefonske kompanije, ova široko reklamirana foto značajka telefona s kamerom postala je moda za X-generaciju i igračka za igru za mlade koji nikada nisu mislili da će im ova vrsta tehnologije ikada doći na put.

Uz pogodnost prenosivosti mobilnog telefona, ovi istaknuti predmeti za fotografije telefona s kamerom dostupni su u različitim modelima koji dolaze sa značajkama zumiranja, boljom kvalitetom slike i prilagodbama razlučivosti te su instalirani s različitim lećama koje se mogu oblikovati kako bi zadovoljile potrebe korisnika.

Tvrtke mobilnih telefona pronašle su novu nišu kako bi donijele nove prihode sa značajkom fotografije telefona s kamerom. Budući da su ovi ručni komunikacijski uređaji opremljeni bežičnim tehnologijama, ovi mobilni telefoni mogu poslati fotografiju telefona s kamerom ljudima bilo gdje u svijetu koji imaju internetski račun e-pošte.

S ovom sposobnošću, mobilne telefonske tvrtke pronašle su put za naplatu korisnicima za pogodnost dijeljenja fotografije s telefona s kamerom s prijateljima i obitelji i naplaćuju prema količini u kilobajtu u kojoj je spremljena svaka datoteka fotografije s digitalnog mobilnog telefona.

Za ljude koji dijele intimne događaje koji zahtijevaju mnogo fotografija, posebno proslave vjenčanja i prijema ili sportske događaje na kojima se mogu osigurati fotografije slavnih osoba, ove kilobajtne mogućnosti fotografiranja putem telefona s kamerom mogu koštati potrošače milijune dolara godišnje. Ova bi se naknada trebala eliminirati iz računa za mobilni telefon i trebala bi biti ponuđena kao standardna značajka umjesto u tarifnom planu potrošača za mobilni telefon. Nema naknade za čuvanje fotografije s fotoaparata na mobitelu, ali potrošači bi se trebali zapitati koliko bi to dugo bilo izvedivo.