HEKLANJE

Generičke prakse – pametne sigurnosne tehnike

TEMU APP 100 E KUPON

Kada govorimo o generičkom stablu, postavlja se milijun pitanja i opet vidim dva glavna problema na djelu. Prva je vezana uz granice. Naši pokušaji da zgrabimo tuđe i zgrabimo nepotrebnu odgovornost (time često bacajući svoje u kut – časnije je nositi tuđe).
“Moj muž ima problema s tatom, spasit ću ga.”
Stop. Ovo je njegov put, njegova pouka. Ne dirajte. Poštujte njegov teritorij. Njegov osobni prostor. Možete mu ispričati apstraktne priče o tome tako da on nekako razmisli o tome. Ali puno je bolje imati posla s ocem i mamom – tada će muž obnoviti.
Da, klan muža je klan muža, klan vaše djece. I ti uđi tamo. Ali kao gost. A vi nemate pravo ocjenjivati ​​ono što je bilo prije vas, osuđivati, raspravljati, udubljivati ​​se, donositi vlastite presude i liječiti se tamo što vam se ne sviđa. Još jednom, ovo je način vašeg supruga. Mnogo godina kasnije, možda vaša djeca. A od vas – samo poštovanje i prihvaćanje.
Da, možeš se moliti za njih. Možete – ako vaš suprug pita! – pomozite mu da nacrta drvo, raspitajte se oko njegove rodbine. Ali tamo ne možete “trčati”. Kao što kažu, znajte svoje mjesto.
Općenito, ako govorimo o raznim vedskim praksama (gdje je supruga odlazila u mužev klan) za pretke, tada su obično sve te postupke radili muškarci iz klana. Ovo je čovjekov zadatak. Sin se molio za pretke, davao prinose. Supruga je pomagala, ali glavna uloga bila je njegova. Jer i klan je njegov. Pripada mu u krvi, od rođenja!
Naravno, izgleda privlačno – pronaći probleme u tuđem oku – oni su vidljiviji – i surađivati ​​s njima kako biste si olakšali život. Ali nije u redu. Pobrinite se za svoju vrstu – tamo imamo svi dovoljno zabave i zanimljivih trenutaka.
Isto je i s udomljenom djecom. Da, volite ih, dragi su vam. Ali! Snagu predaka dobivaju krvnim vezama. Htjeli vi to ili ne, prihvatili to ili ne. A najbolje što se za njih može učiniti je ne osuđivati ​​rodbinu, prihvatiti ih onakvima kakvi jesu. I ne uzimajte previše – dijete će osjetiti da ga pokušavaju gurnuti u tuđi kaftan. I mnogi psiholozi kažu da je tajna posvojenja za djecu bomba koja će jednog dana eksplodirati.
Drugog supruga moje majke mog je poznanika odgojio gotovo od rođenja. Nije ni znao da je njegov vlastiti otac druga osoba. Oni su se skrivali. Posvojitelj ga je volio, razmazio, ali momku je uvijek nešto nedostajalo. U dobi od 18 godina dobio je “poklon”. Oni su priznali. I prilično je uspješan momak prvi put u životu upao u pijanstvo. Zatim droga. Infekcija strašnim bolestima. Brza smrt. Nije to mogao podnijeti. Njegovi bliski ljudi varali su ga cijeli život.
Ne trebaju mi ​​one u mojoj obitelji!
Druga česta priča je bacanje nafiga sa stabla neželjenih. Tada se čini da ste u položaju Boga i kažete – ne volim njegovu prvu ženu, pustite je bilo kamo! Ili ne volim ovog pijanog – zašto ovdje kvari svu ljepotu?
Ali rod je integralni sustav. U njemu nema slučajnih ljudi. Svatko nosi svoju misiju, svatko na svom mjestu. Čak i ako ga ne voliš. Njegova prva supruga vjerojatno je promijenila vašeg supruga i njegove ideje o braku. I na temelju tog iskustva izgradio je odnos s vama. Baci ponos i zahvali joj! Zagazila je s njim na iste grablje koje su vas zaobišle.
U sustavu nema slučajnih ljudi. Svatko nosi svoj dio karme i stvara sliku. Ne sviđa mi se? Pa što. Vaš je posao prihvatiti i poštivati. Ne mijenjajte se, ne mijenjajte. Prihvati, i to je to, smiri se.
Potok predaka dolazi vam preko vaših predaka. A ako je negdje prazan prostor, jer je osoba izbačena, dolazi do stagnacije. I nećete dobiti vitalnost. Uz to, potomci će se potruditi riješiti ovaj problem. Ponekad po cijenu vlastite sreće.
Prvu suprugovu suprugu bacili ste kao suvišnu, a onda vaša kći “odjednom” postaje vaš suparnik i tatina kći, ne može se udati, zamijenivši tu prvu ženu. Ako vratite suprugu na njezino mjesto, ona će postupno otpustiti svoju kćer. A takvih je primjera milijun.
Sakrijte pobačaje od srama – a vaša sljedeća djeca ne žele živjeti, depresivna su ili pokušavaju živjeti pet odjednom. Jer njihova duša pokušava popuniti prazninu stvorenu tvojom sramotom. Učinili ste nešto – preuzmite odgovornost. Ne rođeni, ali i oni su vaša djeca. Isto kao i oni koji žive.
Ne možete baciti “neugodno”, tako da je energija te vrste bila “ugodnija”. Ta je energija uvijek neutralna. Glavna stvar je njezina snaga. I tako da dođe do vas. A za ovo nam treba sve na terenu – i prihvaćanje.
Glavno što treba razumjeti je prihvaćanje i poštovanje. Što god bilo. Čak i ako postoje alkoholičari, ovisnici o drogama, samoubojice, ubojice, tirani. Nema veze. Prihvatite ono što je preko onih koje je Bog dao. I to je sve. Ne postoji loša generička energija. Nedostaje energije zbog začepljenih i nestalih “vodiča”. Sama ta energija je ista za sve – uostalom, Izvor je jedan.
Da, mnogo toga može izliječiti duhovna praksa bez da se u nju ulazi. Jedna molitva daje vam ljubav prema svim živim bićima i prihvaćanje svega onakvog kakvo je – tada će se utrka automatski “postrojiti”. A to također nije najlakši i najbrži način. Ali dobro je ne zaboraviti na njega.
Olga Valyaeva