HEKLANJE

Haval s modernim, ekonomskim i hibridnim crossoverom izvrsnog dizajna

TEMU APP 100 E KUPON

Pojavile su se prve fotografije novog H6 Coupe HEV, objavljene na webu. Sugeriraju da se Haval priprema predstaviti coupe-verziju popularnog H6 crossovera s hibridnim pogonskim sklopom. Unatoč činjenici da se premijera očekuje uskoro, proizvođač ne žuri dijeliti fotografije svog novog modela. Umjesto toga, to tradicionalno čini kinesko Ministarstvo industrije.
Sudeći prema fotografijama, novi će se Haval H6 Coupe HEV razlikovati od osnovnog crossovera na odbojnicima i njegove maske hladnjaka. Dizajn svjetla straga je drugačiji, hibrid također ima drugačiju liniju stakla i krova. Druga značajka su svijetli naglasci na tijelu. U ovom slučaju, svijetlozelene ili narančaste boje koje se izvrsno slažu s bijelim tijelom tijela.
Dvobojna kabina novog Havala H6 ima digitalnu nadzornu ploču, “plutajući” zaslon multimedijskog sustava s velikom dijagonalom i podlošku za prebacivanje načina prijenosa.
Dimenzije novog Haval H6 Coupe HEV razlikuju se od uobičajenih H6. Crossover je dugačak 4714 mm, širok 1940 mm i visok 1729 mm. Međuosovinski razmak je 2738 mm.
Crossover pokreće hibridni pogonski agregat koji se sastoji od 1,5-litrenog turbo motora sa 154 KS. i elektromotor. Uređaj radi zajedno s robotskim mjenjačem koji ima prednji pogon ili pogon na sve kotače. Prema proizvođaču, potrošnja goriva u kombiniranom ciklusu iznosit će 4,9 l / 100 km.
Točan datum premijere coupeovskog crossovera Haval H6 Coupe HEV još nije objavljen, ali poznato je da će novi proizvod biti prikazan u bliskoj budućnosti. Automobil će se prodati na jesen.

Kako koristiti Facebook Pixel?

Facebook Pixel je alat za praćenje koji omogućuje marketinškim stručnjacima da prate aktivnosti korisnika na njihovoj web stranici nakon što

Povoljna kupnja s kuponima

Dvostruki kuponi izvrstan su alat za štedljive kupce. Ne može se poreći da su kuponi veliki uspjeh. Često proizvođači robe