HEKLANJE

Hillary Duff i njezina estetska kirurgija, stomatološka estetska kirurgija koja jest

Mlada pjevačica/glumica Hillary Duff u posljednje vrijeme ima razna nagađanja o svom osmijehu. Ovo je potvrda svačijih sumnji, da, Hillary Duff ima ljuskice. Mlada pop zvijezda je na jednom od svojih energičnih koncerata skrknula zubom na mikrofon. Otišla je na hitnu stomatološku operaciju kako bi riješila problem slomljenog zuba. Iako je slomila samo jedan zub, gospođica Duff morala je staviti ljuskice (množina) jer je nevjerojatno teško uskladiti boju prirodnih zuba i porculanskih ljuskica.

Ako ste imalo zabrinuti zbog opsežne i iscrpljujuće procedure koju je gospođica Duff proživjela ili želite čuti prikaz svih krvavih detalja, onda čitajte dalje. Nemojte se previše brinuti jer joj nisu morali izbiti zube čekićem (iako sam siguran da su imali red ljudi koji su molili za posao). Prilikom postavljanja ljuskica potrebno je obrijati samo 0,5 milimetara kako bi se napravilo mjesta za ljuskice. Prianjaju na prirodni zub upotrebom cementa i drugih vezivnih sredstava.



Neki problemi u vezi s ljuskicama su da ih ne možete izvaditi ako požalite zbog svoje odluke iz bilo kojeg razloga, jer je oblik vaših zuba šiljast. Cijena je još jedna briga, jer svaka porculanska faseta može koštati i do i više od tisuću dolara. Postoje kompozitni materijali koji su jeftiniji, ali poznato je da porculan manje mrlja i duže traje. Iako su porculanske ljuskice izdržljivije, ipak se lako lome.

Zbog toga je Hillary Duff na kasnijem koncertu ponovno skrknula zub na mikrofon. Naravno, morala je na hitnu operaciju kako bi popravila slomljenu ljuskicu, jer bi paparazzi imali dan sa slikama ne baš savršene Duff. Hilary Duff, slavna osoba s vlastitom Barbie lutkom, nikako se ne može smatrati manje nego savršenom. Njezina druga stomatološka operacija bila je manje abrazivna jer je bila samo zamjena, a ne potpuno novi set, a priprema je već bila obavljena.

Sve se to svodi na pitanje koje me muči od početka ove muke. Vjerujem da je ovo pitanje uvelike razmatrano i nedovoljno razmatrano. Pitanje je naravno: što, dovraga, njegov mikrofon radi tako blizu njezinih usta? Kao prvo, ako joj je mikrofon tako blizu zuba onda bi trebala osjetiti gdje je. Ako je mogla osjetiti mikrofon na usnama zašto bi ga slučajno zagrizla?

Ovo su pitanja koja će mučiti čovječanstvo dugo nakon što karijera Hilary Duff padne u mrak. Utjeha može biti činjenica da su ljuskice nova alternativa ortodontu i mogu popraviti neugodne krhotine na zubima. Ljuskice su nova holivudska tajna koja je izašla u javnost i sada nam preostaje čekati da Madonna shvati i popravi rupu u zubima.

Privlačenje web poslovanja

Dakle, završili ste s izgradnjom sjajne web stranice i spremni ste za početak zarađivanja zarade – ako možete smisliti kako

Trebam li koristiti newsletter?

Newsletter je vrsta modernog oglašavanja. Može se upražnjavati putem tiskovina tj. novina ili promidžbenih letaka ili najčešće putem emaila. Newsletter